Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Aż mnie ciary przeszły ...
Zastanawiają mnie tacy ludzie, pewnie amfetamina i inne przestały już działać i potrzebują mocniejszego kopa
Zastanawiają mnie tacy ludzie, pewnie amfetamina i inne przestały już działać i potrzebują mocniejszego kopa

Ja mieszkam w Southampton i sporo dzis ludu było jak to oglądali
Ja też byłem i krzyczałem "skacz"

Ja też byłem i krzyczałem "skacz"

To byłby zajebisty plan: Wj🤬 tam wszystkich otyłych ludzi na świecie na takie dźwigi i czekać. Albo by zgineli bo by spadli albo zeszli by chudzi i sprawni. Świat byłby ładniejszy!
Dobra nie wiem jak wy ale ja idę na harda oglądnąć drugą część tego filmiku

Pamiętam jak miałem może z 12 lat, ze starszym kuzynem i kolegami weszliśmy na dach wieżowca, miękkie nogi, spocone dłonie i wp🤬l od ojca ale było warto dla takiej adrenaliny

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie