Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech teraz płaci za interwencje karetki itp..
Karetka jest tam absolutnie zbędna
Debil to mało powiedziane, najgorsze że młodzież potem takich naśladuje.
A pierdolisz, kto normalny bez przygotowania by się porwał na coś takiego? Jest na początku filmu ostrzeżenie, żeby nawet do najgłupszych dotarło.
Moje ręce gdy to oglądam:
bez kitu mam tak samo a do tego jestem przepity i mam lęki
Skończony popierdolenjec. Trzeba być zwykłą ciotą by w tak popierdolony sposób szukać internetowej sławy. Mam nadzieję, że poniesie wszelkie koszty związane z interwencją służb. Policja, straż i pogotowie musiało za nasze pieniądze jechać do zjeba który myśli, że zrobił coś wielkiego i jeszcze się tym chwali.
twoja matka to pedał. A teraz idz już spać.
po chuj on sie tam wgl wpierdalał?
Ludzie mają różne hobby. Niektórzy lubią walić sobie konia, a inni wchodzić na wysokie budynki w nietypowy sposób.
PS: Do reszty spierdolin. Gościu dobrze wie, czym może się to wszystko skończyć. Taka wspinaczka dodaje mu sporo adrenaliny, o to chodzi.
Jedynie chujowo, że "hanys".
Skończony popierdolenjec. Trzeba być zwykłą ciotą by w tak popierdolony sposób szukać internetowej sławy. Mam nadzieję, że poniesie wszelkie koszty związane z interwencją służb. Policja, straż i pogotowie musiało za nasze pieniądze jechać do zjeba który myśli, że zrobił coś wielkiego i jeszcze się tym chwali.
robi to na wlasna odpowiedzialnosc, karetek, policji, strazy nie wzywal, co kurwa z wlasnej kieszeni finansujesz te służby że masz taki ból dupy? ma taka zajawke, zarabia tez pewnie z tego i chuj ci do tego. Lepiej książkowo tak jak cie szkola uczyła podbijac karte o 07:00 na zakładzie, nakurwiac tak od poniedzialku do piatku kolejny rok z rzędu, narzekac na robote i nie miec jaj jej zmienić tak? tak lepiej? Może i sie kiedyś spierdoli z jakiegos wiezowca i bedzie lepszy material na sadola ale pewnie i tak predzej ty szybciej pierdolniesz na zawał albo sobie jebniesz samobója niz on umrze ;p
Lepiej książkowo tak jak cie szkola uczyła podbijac karte o 07:00 na zakładzie, nakurwiac tak od poniedzialku do piatku kolejny rok z rzędu, narzekac na robote i nie miec jaj jej zmienić tak? tak lepiej?
O, to, to. Miernoty zawsze równają wszystkich do siebie, tak jest ten świat zbudowany.
robi to na wlasna odpowiedzialnosc, karetek, policji, strazy nie wzywal, co kurwa z wlasnej kieszeni finansujesz te służby że masz taki ból dupy? ma taka zajawke, zarabia tez pewnie z tego i chuj ci do tego. Lepiej książkowo tak jak cie szkola uczyła podbijac karte o 07:00 na zakładzie, nakurwiac tak od poniedzialku do piatku kolejny rok z rzędu, narzekac na robote i nie miec jaj jej zmienić tak? tak lepiej? Może i sie kiedyś spierdoli z jakiegos wiezowca i bedzie lepszy material na sadola ale pewnie i tak predzej ty szybciej pierdolniesz na zawał albo sobie jebniesz samobója niz on umrze ;p
Tak tępa pało. Z własnej kieszeni, konkretnie z podatków. Niech wypierdala z tą zajawką na skałki i tam udaje małpę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów