📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Attero132 napisał/a:
Niech teraz płaci za interwencje karetki itp..
A niby dlaczego? Sam wzywał?
Banot kozak w chuj! Dobrze, że wieżowiec wytrzymał ciężar jego jaj. Jak zobaczyłem w wiadomościach, że ktoś to znowu zrobił to wiedziałem, że to był on
Ja gościa podziwiam.... Kiedyś się spierdoli i mam nadzieję, że zapisał w testamencie, że zapis z karty SD przekazuje w spadku portalowi SADISTIC
A Policji na dachu NIET, pewnie liczyli, że spadnie
A Policji na dachu NIET, pewnie liczyli, że spadnie
Na Polaka nie ma haka jestem z niego dumny ! Wkurwił mnie tylko jebany szajsung truciciel reklamowy w połowie budynku .
Jak się nie mylę, to mówił w którymś materiale, że jak spadnie to chciałbym by materiał wystawiono. Chłop ma jaja, jednak wszytko do czasu.
@HAL9000/2
Pozdro, teraz wypierdalaj walić konia na inne strony.
A jemu to nawet do podeszwy nie dorastasz.
Cytat:
mam oglądać pół godziny?
jeszcze z tym śląskim bulgotem?
NIE!
Pozdro, teraz wypierdalaj walić konia na inne strony.
A jemu to nawet do podeszwy nie dorastasz.
po chuj on sie tam wgl wpierdalał?
W sumie tak po 11 piętrze to karetkę mogli odwołać.
No dobra, wszedł, ale czemu nie zszedł? Gdyby to była góra, został by tam?
No dobra, wszedł, ale czemu nie zszedł? Gdyby to była góra, został by tam?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów