Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak tępa pało. Z własnej kieszeni, konkretnie z podatków. Niech wypierdala z tą zajawką na skałki i tam udaje małpę.
ahhh i się nie myliłem. Jeszcze sie okazalo ze to ten typ czlowieka, co zacznie zaraz pierdolic ze więźniów i 500+ karyńskie UTRZYMUJESZ za te swoja chujowa wyplate jedyne co mozesz utrzymac to miche i starać się PRZEŻYĆ do kolejnej wyplaty
robi to na wlasna odpowiedzialnosc, karetek, policji, strazy nie wzywal, co kurwa z wlasnej kieszeni finansujesz te służby że masz taki ból dupy?
Dokładnie tak, płacimy za te akcje ratownicze i zabezpieczenie.
Jak ktoś dzwoni, że jest bomba to płaci za akcję, więc on też powinien być przygotowany na koszty.
Jesli chce się tak bawić i go stać to proszę bardzo ale jak zabrał kartkę komuś, kto jej potrzebował to kij mu w dupę.
Co za czasy xD gościu odjebal kozacki w chuj numer a banda spierdolin go hejtuje xD widać niektórzy lubią usprawiedliwiac swój brak jaj
Tak, to prawda. Dlatego uważam, że powinni go ujebać. Wsadzić do więzienia albo ogromna kara finansowa żeby mu się odechciało łażenia po takich obiektach
@HAL9000/2
Pozdro, teraz wypierdalaj walić konia na inne strony.
A jemu to nawet do podeszwy nie dorastasz.
nie strasz nie strasz bo się zesrasz śląski pajacu
Służby zablokowane na 40minut bo małpa łazi po budynku.Gdzies w jakimś mieszkaniu jakiś Janusz ma zawał, a karetka pod Marriottem, gdzie indziej ktoś terroryzuje sąsiadów nożem, a policja pod Marriottem. Przykladow można mnożyć. Tylko glupsi od niego są ludzie, którzy bili brawa. Odpowiadac karnie powinien on oraz wszyscy, którzy mu pomagali. Skrajny egoista z typa.
Może Cię zakoczę, ale w takim mieście jak Warszawa jest więcej niż jedna karetka i więcej niż jeden radiowóz. Serio. Idę o zakład, że w normalnych warunkach nie zdarza się, żeby nie miało co na akcję wyjechać.
A pierdolisz, kto normalny bez przygotowania by się porwał na coś takiego? Jest na początku filmu ostrzeżenie, żeby nawet do najgłupszych dotarło.
Przygotowywał się...
Przygotowywał się...
Ty zobacz lepiej do czego się odnosiłem. Bo że się Marcin przygotował to wiem.
Banot kozak w chuj! Dobrze, że wieżowiec wytrzymał ciężar jego jaj. Jak zobaczyłem w wiadomościach, że ktoś to znowu zrobił to wiedziałem, że to był on
Zajebałeś 2 komentarze z youtube i zrobiłeś z tego jeden, dobra robota
Niech teraz płaci za interwencje karetki itp..
A kogo o nią kurwa prosił
Tak tępa pało. Z własnej kieszeni, konkretnie z podatków. Niech wypierdala z tą zajawką na skałki i tam udaje małpę.
Wy kurwa z tych swoich podatków pokrywacie wszystko co się tylko da. Ile wy ich odprowadzacie się zastanawiam. Może starczy na kostkę pod chodnik po którym chodzisz z tych twoich podatków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów