📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Normalna dziewczyna,a komentator to jakaś pizda.
Nie! to nie jest normalna dziewczyna. Normalna dziewczyna ma pewien stopien samokrytycyzmu i nie ubrała by się w ten sposób
Ale użytkownik tej dziewczyny z pewnością na więcej sobie może pozwolić
Tris_tan napisał/a:
Sami modele na sadisticu a 90% tłuściochów siedzi w fotelu przed kompem i wali do lasek jpg. Ehhh gimbaza :/
Komentarz rodem z "Pudelka" typu "lepiej zobacz jak sam wyglądasz". Ja mam przynajmniej trochę samokrytyki i ubieram się stosownie do sylwetki, a nie płoszę na ulicy przechodniów.
tomek2302 napisał/a:
Język w dupę bym jej włożył... Ale by mruczała
I wylizałbyś sperme tego goscia ale frajda kulinarna, makłowicz sie znalazl
Mez napisał/a:
I wylizałbyś sperme tego goscia ale frajda kulinarna, makłowicz sie znalazl
Z rodzynkami.
A ile tu oburzonych jebanych spasły świń broni tego krakena wracać do piwnicy trotyle a nie się tu żalić bo psem poszczuje
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
Zalew Nowohucki taki piękny latem xD Tam często takie perełki można znaleść
Siema . Powiedz mi to twoje nagranie z zalewu z tym dupiastym smokiem haha . I z ktorego to roku ? Bo jestem pewien ze widzialem w tym miejscu tą samą laske ale to chyba bylo z 15lat temu jak nie lepiej
35i napisał/a:
Czyli hutasy?
Kingu825 napisał/a:
Siema . Powiedz mi to twoje nagranie z zalewu z tym dupiastym smokiem haha . I z ktorego to roku ? Bo jestem pewien ze widzialem w tym miejscu tą samą laske ale to chyba bylo z 15lat temu jak nie lepiej
"Laska" jest z oświecenia, widywałem ją w innych równie ciekawych kreacjach
Ktoś tu zaczął współżycie i wszelkie kompleksy poszły w niepamięć.
Ale tu wysyp pedałów że ja pierdole. Każdy ma swój gust i o gustach się nie dyskutuje.
Zdjęcie z dzisiaj zrobione przez moją dziewczynę. Proszę o scalenie dziś ma na dupsku legginsy z kucykami od młodszej siostry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów