📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Zero krytycyzmu. Jebałbym...
mandaty za łażenie z taką dupą na wierzchu.
mandaty za łażenie z taką dupą na wierzchu.
Język w dupę bym jej włożył... Ale by mruczała
Język na śmietniku znalazłeś
Sami modele na sadisticu a 90% tłuściochów siedzi w fotelu przed kompem i wali do lasek jpg. Ehhh gimbaza :/
powinny być nowe mandaty za brak człowieczeństwa, te wszystkie pedały, usg itp. oraz jak na filmie pizdy stuliły by pysk
i sedno, nie powtarzajcie haseł usg itp. bo im o to właśnie chodzi, żeby o nich mówić
i sedno, nie powtarzajcie haseł usg itp. bo im o to właśnie chodzi, żeby o nich mówić
Innanazwa napisał/a:
I to wszystko? Co tu jest sadystycznego?
Widok tego czegoś. Chociaż w sumie to bierze mnie politowanie dla tego faceta. Biedny desperat, ale w końcu kto wybrzydza ten nie rucha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów