📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w ameryce o złodzieju nie mozna by było wspomniec, - czlowiek incognito.
W polsce złodziej by dostał odszkodowanie za pobicie - czlowiek skurwiel.
P@N K@C napisał/a:
złodziej dostaje wpierdol
Mogłeś trochę potrzymać ludzi w niepewności... Zabrałeś całą radość z oglądania
Aha - czyli w słusznej sprawie można kogoś skopać po ryju jak leży... Daję głowę że jak to jest w stanach to ten "bohater" ma za to już przynajmniej zawiasy. Albo jesteś bohaterem albo cwelem kopiącym leżącego kiedy ten ma już dosyć, proste. Ale zaraz będzie raban bo przecież tu sami "strażnicy z Teksasu", sami kurwa bohaterowie którzy drobnego złodziejaszka by palili na stosie. "Kto bez winy, niech pierwszy rzuci kamień" - i posypało się kamieni w chuj...
a co bys zrobił gdyby ktoś taki wszedł do "twojego" sklepu ??? bo ja to samo co na filmiku i w dodadku bym pokazywał jaki jaki los czeka innych
P@N K@C napisał/a:
Mogłeś trochę potrzymać ludzi w niepewności... Zabrałeś całą radość z oglądania
ponarzekałeś już, a teraz wracaj do oglądania klanu
Raflik napisał/a:
a co bys zrobił gdyby ktoś taki wszedł do "twojego" sklepu ??? bo ja to samo co na filmiku i w dodadku bym pokazywał jaki jaki los czeka innych
To samo tylko skończyłbym wcześniej (bez skojarzeń heh). Jak już leży i kwiczy to starczy.
Józef Piłsudski, na niezależnej może dostałbyś za ten komentarz uścisk dłoni pana prezesa K. ale tutaj za takie trollowanie możesz jedynie dostać jedynie soczyste słowo na W
sdfgs napisał/a:
Józef Piłsudski, na niezależnej może dostałbyś za ten komentarz uścisk dłoni pana prezesa K. ale tutaj za takie trollowanie możesz jedynie dostać jedynie soczyste słowo na W
mógłbyś napisać te słowo do mnie wprost, a nie posługiwać się skrótami? mało domyślny jestem
mam nadzieje że kiedyś rozliczymy Tuska w taki sposób!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów