To jest nagranie z 2022 roku, organizowane chyba przez szkołę tańca, jest to jakiś tam międzynarodowy festiwal kizomby czy innego gunwa. Ten taniec to jakiś tam afrykański taniec w stylu "udajemy, że się nie ruchamy". Szkoła tańca jest chyba głównie prowadzone przez czarnych instruktorów (no nie dziwne, jak taniec z Afryki). W materiale to nie tylko p0lki tańczą. Patrząc po paru Polkach i paru murzynach to nie wygląda jakby się znali i zachowują dystans więc śmiem twierdzić, że może pary były po prostu losowo dobierane. Materiał jest też dość mocno przycięty aby było widać tylko murzynów , w poprzednich latach też były takie tańce i widać, że 4 - 5 murzynów to z miejsca to instruktorzy.
Oczywiście to nie usprawiedliwia p0lek, ale daje szerszy kontekst skąd się tam wzięło tylu murzynów.
To taki dodatek aby rzucić szersze światło na sytuacje w porównaniu do gunwo wykopu.
[ Dodano: 2024-06-13, 19:49 ]
Wszyscy uwazaja smierc hitlera za sukces, byl to najgorwzy blad ludzkosci.
Zgadzam się chłop miał dobry plan. Czysta rasa
Ja tutaj wtrące swoje 2 grosze.
To jest nagranie z 2022 roku, organizowane chyba przez szkołę tańca, jest to jakiś tam międzynarodowy festiwal kizomby czy innego gunwa. Ten taniec to jakiś tam afrykański taniec w stylu "udajemy, że się nie ruchamy". Szkoła tańca jest chyba głównie prowadzone przez czarnych instruktorów (no nie dziwne, jak taniec z Afryki). W materiale to nie tylko p0lki tańczą. Patrząc po paru Polkach i paru murzynach to nie wygląda jakby się znali i zachowują dystans więc śmiem twierdzić, że może pary były po prostu losowo dobierane. Materiał jest też dość mocno przycięty aby było widać tylko murzynów , w poprzednich latach też były takie tańce i widać, że 4 - 5 murzynów to z miejsca to instruktorzy.
Oczywiście to nie usprawiedliwia p0lek, ale daje szerszy kontekst skąd się tam wzięło tylu murzynów.
To taki dodatek aby rzucić szersze światło na sytuacje w porównaniu do gunwo wykopu.
Stary kamień z serca
Pisałem już parę razy komentarz że właśnie tańczą z czrnuchami w Warszawie 2 razy komentarz usunęli a pisalem pod postem jak malpa skacze po aucie w Warszawie,,,,, niezgodne z tematem podobno. Upada ta strona
Nie rozumiem Twojego zdziwienia moderatorzy to klaszczą w dłonie z zachwytu to lewaki nawet nie wiecie kiedy zdominowali tą stronę. Niegdyś głos wolności teraz cenzura. Tłuste parówy banują jak im się coś nie podoba jak ktoś wyłoży im prawdę ich ograniczone umysły nie ogarniają ale jak zbiórkę zrobić i łapy wyciągać po kasę to lachociagi dupę uprzejmi. Z tt Cisna bekę a sami jeszcze gorsi. Lodziarze zakompleksioni i w lustro patrzą i co tam widzą uśmiechnięta szmatę która zgrywa twardziela ale mimo że chcą wyprzeć z umysłu że są zerem dobrze wiedza że są. Przyjąłem się ich komentarzom i wypowiedziom fakty przytłaczają zwykle zera.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów