18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Welcome in niggerland
z................7 • 2024-06-13, 7:44
Welcome in niggerland, przepraszam, zapomniałem że to Warszawa

Zgłoś
WERFI 2024-06-13, 18:45
No i gdzie kurwa byli polscy husarze jak zwierzęta obracały tymi szmatami????????????? co oni myśla że są w holandii czy w niemczech??????
Zgłoś
dupppppp 2024-06-13, 18:49 7
Ja tutaj wtrące swoje 2 grosze.

To jest nagranie z 2022 roku, organizowane chyba przez szkołę tańca, jest to jakiś tam międzynarodowy festiwal kizomby czy innego gunwa. Ten taniec to jakiś tam afrykański taniec w stylu "udajemy, że się nie ruchamy". Szkoła tańca jest chyba głównie prowadzone przez czarnych instruktorów (no nie dziwne, jak taniec z Afryki). W materiale to nie tylko p0lki tańczą. Patrząc po paru Polkach i paru murzynach to nie wygląda jakby się znali i zachowują dystans więc śmiem twierdzić, że może pary były po prostu losowo dobierane. Materiał jest też dość mocno przycięty aby było widać tylko murzynów , w poprzednich latach też były takie tańce i widać, że 4 - 5 murzynów to z miejsca to instruktorzy.

Oczywiście to nie usprawiedliwia p0lek, ale daje szerszy kontekst skąd się tam wzięło tylu murzynów.

To taki dodatek aby rzucić szersze światło na sytuacje w porównaniu do gunwo wykopu.
Zgłoś
corpo_kills_me 2024-06-13, 19:05
Chyba dawno w stolycy nie byliście. Teraz tam jest jak w serengeti.
Zgłoś
Pablo12011987 2024-06-13, 19:38
Co jest kurwa???
Zgłoś
Edys45 2024-06-13, 19:48 1
Kurwa mać . Gdzie są kibice......................

[ Dodano: 2024-06-13, 19:49 ]
mahlanHlapan napisał/a:

Wszyscy uwazaja smierc hitlera za sukces, byl to najgorwzy blad ludzkosci.

Zgadzam się chłop miał dobry plan. Czysta rasa
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-06-13, 19:50 3
Edys45 napisał/a:

Kurwa mać . Gdzie są kibice......................

Zgłoś
Edys45 2024-06-13, 19:53 1
dupppppp napisał/a:

Ja tutaj wtrące swoje 2 grosze.
To jest nagranie z 2022 roku, organizowane chyba przez szkołę tańca, jest to jakiś tam międzynarodowy festiwal kizomby czy innego gunwa. Ten taniec to jakiś tam afrykański taniec w stylu "udajemy, że się nie ruchamy". Szkoła tańca jest chyba głównie prowadzone przez czarnych instruktorów (no nie dziwne, jak taniec z Afryki). W materiale to nie tylko p0lki tańczą. Patrząc po paru Polkach i paru murzynach to nie wygląda jakby się znali i zachowują dystans więc śmiem twierdzić, że może pary były po prostu losowo dobierane. Materiał jest też dość mocno przycięty aby było widać tylko murzynów , w poprzednich latach też były takie tańce i widać, że 4 - 5 murzynów to z miejsca to instruktorzy.
Oczywiście to nie usprawiedliwia p0lek, ale daje szerszy kontekst skąd się tam wzięło tylu murzynów.
To taki dodatek aby rzucić szersze światło na sytuacje w porównaniu do gunwo wykopu.

Stary kamień z serca
Zgłoś
mazga50 2024-06-13, 19:58
To jakiś skwerek do wyprowadzania czarnuchów? Ależ tam musi jebać...
Zgłoś
Herhard 2024-06-13, 20:13 1
Oby żaden z moich synów takiej szmaty nie spotkał w swoim życiu.
Zgłoś
ARTOLD 2024-06-13, 20:30
Bez kurwa komentarza..
Zgłoś
antychryst333 2024-06-13, 20:31
mam nadzieje ze dostana hiv albo skończą w jak ewa tyman
Zgłoś
maveric666 2024-06-13, 21:07 1
Golic i tatuować te kurwy które się puszczają z małpami
Zgłoś
Pantaran 2024-06-13, 21:08 1
Prosty napisał/a:

Pisałem już parę razy komentarz że właśnie tańczą z czrnuchami w Warszawie 2 razy komentarz usunęli a pisalem pod postem jak malpa skacze po aucie w Warszawie,,,,, niezgodne z tematem podobno. Upada ta strona

Nie rozumiem Twojego zdziwienia moderatorzy to klaszczą w dłonie z zachwytu to lewaki nawet nie wiecie kiedy zdominowali tą stronę. Niegdyś głos wolności teraz cenzura. Tłuste parówy banują jak im się coś nie podoba jak ktoś wyłoży im prawdę ich ograniczone umysły nie ogarniają ale jak zbiórkę zrobić i łapy wyciągać po kasę to lachociagi dupę uprzejmi. Z tt Cisna bekę a sami jeszcze gorsi. Lodziarze zakompleksioni i w lustro patrzą i co tam widzą uśmiechnięta szmatę która zgrywa twardziela ale mimo że chcą wyprzeć z umysłu że są zerem dobrze wiedza że są. Przyjąłem się ich komentarzom i wypowiedziom fakty przytłaczają zwykle zera.
Zgłoś
onetwo23 2024-06-13, 21:12
czy to nie przypadkiem jakies seminarium pewniej żony piłkarza na L ... ?
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-06-13, 21:47
Za tym stoją korporacje, hajs i wielka polityka. Chuja z tym już można zrobić.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów