📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Simon Mol pozdrawia zza grobu.
Chyba najwyższy czas wrócić ze stolicą do Krakowa jak za starych, dobrych czasów.
Ja pierdole patrzyć się na to nie mogę, w człowieku z automatu rodzi się agresja
Straszne to jest, że te Polki takie łatwe dla bambusów.. mieszkałem w KRK przez 2 lata i nie mogłem na to patrzeć co one wyprawiają z nimi, z Niemcami, Anglikami, Hiszpanami czy włochami.. dla nich Polak to najgorszy sort.. smutne to jest
gucio_gu napisał/a:
Czemu nikt granic nie pilnował?
Pilnują, ale mają rozkazy z góry, od Grup Interesu ze środowisk Żymskich, że nie wolno im nic robić. Gdybym umiał malować, namalowałbym świetną alegorię.
Polski żołnierz stoi przy granicy, za nim żydowski politruk mierzy w jego głowę z pistoletu a drugiej ręce trzyma rozkaz, że nie wolno im reagować, granicę przekraczają najeźdźcy czarni z maczetami i nożami tudzież inszym sprzętem a kadr dalej polki są gwałcone przez murzynów. Żołnierz stoi uzbrojony, ale jak bezbronny i płacze a do munduru ma przyczepiony numerek taki, jaki mają więźniowie a na nadgarstkach ma kajdany z łańcuchami. Kto zdolny namaluje? Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów