📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Pies to gryzł lepsza taka muzyka niż dupastepowa.
Jeśli ma się kasę i czas, to ziemia jest piękna.
Kocham to jak ludzie prują się do Chillstep, uważając że to to samo co Dubstep, anyway mam w dupie co myślicie i tak samo jak wy mam w dupie waszą muzyke.
Pomijając sam filmik.. Ten kawałek.. aż chce się żyć jest tak kurwa pozytywny.. Vocal wyrwał mnie ze skarpet. Jednak są perełki a to nią niewątpliwie jest.
Gurgul99 napisał/a:
Zawsze musi się trafić jakiś zjeb, który dopierdoli się do muzyki (zajebistej w tym momencie, ale dopierdalanie się do dubstepu i pochodnych jest takie zajebiste, yeah), ew. powie że to suchar. Więc dla Was, moi drodzy dopierdalacze, serdeczne chuj w dupę.
co nie zmienia faktu ze w wiekszosci dubstep jest chujowy
Wszystko spoko, tyle że brakuje mi tu czegoś...
... A tak naszej statuy przedstawiającej Jezusa Chrystusa ze Świebodzina
... A tak naszej statuy przedstawiającej Jezusa Chrystusa ze Świebodzina
AhmetQQ napisał/a:
co nie zmienia faktu ze w wiekszosci dubstep jest chujowy
Zgadza się, ale większość miękkich faj narzeka dla narzekania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów