📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w Anglii tak rozdają socjal? bo w Polsce tylko renty
We truly have the best crackheads here in our wonderful country
wlazidup-Krzysztof napisał/a:
Na prawo i lewo, a anglicy ktorzy nie pracowali nawet 1 godziny w zyciu narzekaja na imigrantow i glosowali na brexit
Kurwa jaki zombiak
wlazidup-Krzysztof napisał/a:
W Anglii nawet jak aplikujesz o ogrodek czy dzialke z ziemia zeby wlasne ziemniaki/owoce miec to dostajesz za darmo xD
Love_is_Love napisał/a:
Kurwa jaki zombiak
In Poland do many people smoke synthetic Cannabis? In Britain it is closely associated with the homeless and prisoners, disgusting drugs. There is also Crack Cocaine, Heroin and "Monkey dust", which is a catch all name for powerful and cheap stimulants.
ShamimaBegum napisał/a:
In Poland do many people smoke synthetic Cannabis? In Britain it is closely associated with the homeless and prisoners, disgusting drugs. There is also Crack Cocaine, Heroin and "Monkey dust", which is a catch all name for powerful and cheap stimulants.
Actually, I have no idea I haven't had any relationship with junkies for several years.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów