📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to po co wycieraczka zaprasza do środka jak później lament, bo ktoś zajechał w odwiedziny.
mówią ze pijacy za kierownicą więcej wypadków robią .... jak dla mnie to skrzynia biegów automatyczna rozpierdol robi na świecie
Ja mam czarne auto i se chwale
pewnie miała pare cieżkich zakupów i chciała miec nieco bliżej . wór nietoperzy na tydzień to jak u nas wór pyrów. Dobry , dorodny owczarek tez lekkim nie jest.
Albo jeździła po sklepie albo wyjechała drugą stroną tak coś było słychać
Pewnie jednego grosza niechcieli mu oddac w kasie
Asuritta napisał/a:
mówią ze pijacy za kierownicą więcej wypadków robią .... jak dla mnie to skrzynia biegów automatyczna rozpierdol robi na świecie
bredzisz
Asuritta napisał/a:
To mi bardziej wygląda na zwykłą manualną skrzynie i ruszenie na rozruszniku, bo auto było na biegu.
kokos_123 napisał/a:
To mi bardziej wygląda na zwykłą manualną skrzynie i ruszenie na rozruszniku, bo auto było na biegu.
Na manualu jakbyś zakręcił rozrusznikiem z wbitym begiem to by cie przez przednią szybę wyjebało, w dodatku jest niska szansa że by odpalił. Tutaj widać że był wrzucony Drive, za pierwszym obrotem konwerter lekko złapał, później rozłączył i drugi obrót rozrusznika odpalił silnik, później konwert znowu złapał ale wtedy już toczył się na obrotach jałowych silnika
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów