Zrobił to inteligentnie, z aluzją.
Zostańmy zatem przy tym, że mamy inne kryteria tego co inteligentne
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Pojechać kogoś po tuszy. No fajnie. Standardy debaty jak w podbazie Na sadola w sam raz, ale do publicystyki trochę słabo.
A czymże jest kurwa sugerowanie, ze twoja grupa społeczna zamierza cię zamordować nas stosie. No kurwa mać.
W chuj dojrzałe wnioski wyciągnięte z żcyia
No fajnie. Standardy debaty jak w podbazie
Pojechać kogoś po tuszy. No fajnie. Standardy debaty jak w podbazie Na sadola w sam raz, ale do publicystyki trochę słabo.
"Ja, choć nie mam skłonności sado-maso, chętnie wybatożę jego białe prawicowe dupsko. Pejczem, skórzaną szpicrutą i packą do klapsów".
Bardzo, kurwa, debata na poziomie. Bardzo, kurwa, inteligentnie. Autora cytatu nie podam, sam sobie sprawdź albo się domyśl.
Wygooglałem sobie. Sorry, nie jestem widzem tej stacji - więc mam prawo niewiedzieć.
Tylko co z tego? To znaczy mamy się zniżać do poziomu takich pyskówek? Jak "prawica" uważa się za lepszą, to niech to udowodni, a nie że nos w dupie karakana wysoko zadarty, a z butów słoma.
Porównaj sobie jak SM wyśmiewa swoich oponentów. To jest klasa - a picie do tego, że baba mogłaby się toczyć zamiast chodzić jest słabe. Na to można sobie pozwolić na sadolu - a nie w programie publicystycznym.
Obrazek
pierdolamento, jebany w nozdrza hipokryto. Nie naszych to można wyzywać od łysych naszprycowanych sterydów kalekich na umyśle, ale tej waginy co bolca nie widziała od czasów Magdalenki, to już nie?
Przeczytałem że p Wellman zapowiada iż PiS spali ją na stosie i poraziła mnie podsunięta przez wyobraźnie wizja ależ to by skwierczało
ja osobiście śmiechłem
Biedactwo, upośledzone, przez całe życie pod górkę, traumę ma, pewnie i żal do mamy.
Jasne że palić na stosach, przecież na grill nie da się tak wielkiego ochłapa mięcha wrzucić.
W przypadku Dorotu nie można że ta facetka ma głowę na karku - bo go niema
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów