📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dość daleko mi do pisu, ale jak baba pierdoli głupoty, to dostaje adekwatną odpowiedź.
Nie da się jej ani oglądać ani słuchać, ale materiał z palenia, okraszony odgłosem skwierczenia bym obejrzał
Pojechać kogoś po tuszy. No fajnie. Standardy debaty jak w podbazie Na sadola w sam raz, ale do publicystyki trochę słabo.
o lizaniu można to samo powiedzieć Szachterowi, Wellman też tylko innego odbytu.
ps
o lizaniu można to samo powiedzieć Szachterowi, Wellman też tylko innego odbytu.
Z tymi poglądami, intelektem i nazwiskiem zrobiłoby babsko karierę w nowoczesnej.
To ta sama co nie ogarnęła ironicznej analizy Gwiezdnych Wojen Grzegorza Brauna.
Niepotrzebne karmienie trolla. Z taką hołotą nie powinno się dyskutować.
voidinfinity napisał/a:
Pojechać kogoś po tuszy. No fajnie. Standardy debaty jak w podbazie Na sadola w sam raz, ale do publicystyki trochę słabo.
Zrobił to inteligentnie, z aluzją. Zwróć uwagę jak lewa strona od PiS nazywa swoich oponentów i to ne tylko na GWnie online przez wpisy na forum, ale także dziennikarzy i polityków vide "bić sztachetą, anihilacja, szczury, wieszać, katole, kartofel itd., dziś Biedroń kazał żenić się Kaczyńskiemu z kotem na gazecie". Czy to jest poziom? To jest prowokowanie, aby móc się poskarżyć swoim mocodawcom z niemiec czy innego izraela, jacy to Polacy antysemici czy pedofobiaści.
Jezu, jak ja tej małej kurwy nie znoszę! Wygląd dno, elokwencja dno, osobowość medialna dno. Tak, jakbyś wziął pierwszą lepszą babę z ulicy, która się nie jąka, nie boi się kamery i nie ucieka wzrokiem i zropbił z niej prezenterkę telewizyjną. Zero humoru, zero wyglądu, brak jej jaj i "tego czegoś", co powoduje, że chce mi się przerwać pracę i jej posłuchać. Małe, grube z krótkimi włosami. Już pierwsza lepsza losowo wybrana osoba z ulicy byłaby lepszą prezenterką niż ona, co udowodniła m.in Manuela z 1 edycji Big Brothera
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów