Cytat:
Sluchaj gimbson, Ukraina to nas bezposredni sasiad, jej sprawy wewnetrzne dotycza nas jak malo kogo a ewentualne zmiany gospodarczo-ekonomiczne odczuwac bedziemy na wlasnej skorze, rzad nie wpieprza sie w koflikt Wenezuelski bo na chu* tam oni, chociaz raz zajmuja sie czyms co dotyczy poniekad obywateli
ahahahahahahaahahahahah! czekaj jeszcze raz a a a a a ahahhahahaahahahah! O KURWA hahaha! Daj jeszcze CIE wyśmieje!
aleś dojebał do pieca buahahahaahahahhaahahahaah
o KURWA! A co smutniejsze większość w TO wierzy
nie no smutne to w chuj, coraz bardziej sie upewniam, że coś poszło nie tak z naszym systemem wychowania, jednak dobrze mieć normalnych rodziców i konczyc normalne szkoły
Pierdolłem rÓwniutko jak to przeczytałem
Wenezuela powinna CIE kurwa bardziej obchodzic jebany imbecylu! Pomyśl, czemu narazie ropa jest w takiej cenie a nie innej, brawo bo jeszcze jej ameryka stamtad nie ma
Ja pierdole do czego to kurwa zmierza, możecie mi dać maść na ból dupy, wygwizdac itd itp, ukraścierwa chcieli to mają, są ZE-RO-WYM interesantem w naszym kraju co my im sprzedajemy? co to za rynek zbytu? powiedz mi kurwa CO DO KURWY nędzy mamy z nimi wspolnego? CO? Chcecie kijów bierzcie, ale oddajcie im płock wtedy i nie pierdolcie głupot. Ja pierdole im wiecej czytam takich gówien tym bardziej patrze ile cebulek nam wyrosło na tej papce medialnej... dobre końskie gówno i wszystko kwitnie jak to mówią ogrodnicy...