Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
muslimy przy tych południowych dzikusach to całkiem sympatyczne chłopaki
M_A napisał/a:
Co za k🤬a zwierzęta
Proszę nie obrażać zwierząt, zwierzęta tak nie robią.
Flodzia, nie przejmuj się tym co p🤬lą te tępe p🤬dy, czasami fajny materiał wrzucisz

I to jest k🤬a prawdziwa resocjalizacja.
(Jeśli) Wyjdzie z tego pierdla to na bank zrobi wszystko żeby do niego nie wrócić.
(Jeśli) Wyjdzie z tego pierdla to na bank zrobi wszystko żeby do niego nie wrócić.
Nasze PL klawisze powinni tak nap🤬lać.każdego recydywistę, gwałciciela, mordercę. Codziennie.
Jeden z 2:57 się tak podjarał, że aż mu stanął. Oni z gościa szydzą, a on is into this shit

ra0mir napisał/a:
I to jest k***a prawdziwa resocjalizacja.
Tia, albo zgwałci i zabije kilka słabszych od siebie osób, zapewne kobiet lub dzieci. Zwróć uwagę, że większość zwyroli i morderców było wcześniej gwałconych, poniżanych i bitych. Tacy tylko czekają aby "odwrócić role z wujkiem" i dać innym (słabszym od siebie) to, czego sami doświadczali.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie