Rosja i wszystko jasne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj tam, w Polsce jak widzi się gdzieś w lusterku Toyotę Prius to też trzeba wznieść się na wyżyny czujności bo podobne zachowania przenoszą się niestety także na nasz grunt.
Gdyby nagrywający nie przyspieszył to może by zdążył ... no ale wyszło jak wyszło.
a) Kierujący pojazdem wyprzedzającym jest debilem
b) Kierujący pojazdem wyprzedzanym jest debilem
c) Oboje kierowcy są debilami
d) Kierowca autobusu jest debilem
a) Kierujący pojazdem wyprzedzającym jest debilem
b) Kierujący pojazdem wyprzedzanym jest debilem
c) Oboje kierowcy są debilami
d) Kierowca autobusu jest debilem
Dziwic sie ruskom, jak mi typ taki sam numer chciał odjebać dwa dni temu na S61 Wyprzedzałem luja w wieswagenie i zostałem na lewym, bo była jeszcze ciezarówka do zrobienia jednak koles z vw miał zdeka inne plany i chciał mnie przegonic prawym i wjebac sie pomiedzy mnie i duzego... i nie zdazył...mocy zabrakło, ale hamulce miał dobre...chyba se kupie kamerke na po choince, bo coraz więcej dekli mijam na drogach...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów