18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
baronturbina 2024-11-03, 19:00
CARLOSDELAHESUS napisał/a:

Ruski to cię zrobił i alimentów twojej matce nie chciał płacił jak zobaczył co ulęgła. Od 1918 do początku lat 90tych byli Sowieci deklu niedouczony. Gość wspomina Starynkiewicza a ty szoszo wyjeżdżasz z okresem ZSRR. Przypadkiem to nie Rosjan najwięcej namordowali bolszewicy/sowieci czyli komuniści "urodzeni" ideowo w cudownej, cywilizowanej zachodniej Europie ? Swoją drogą nawet sowiecki Sybir były jakieś szanse przeżyć i wrócić do Polski. Natomiast spotkań z twoimi rodakami, którym tu liżesz doopę pod niemal każdym filmikiem, na przykład na Wołyniu Polacy co do zasady nie przeżywali.

Wjeżdżasz na rodziców cieniasie. Słaby prosty człowieczku. Ruskie i sowieci to jeden chuj. Jedno bydło. Baranie zadałem ci pytanie wcześniej. Byłeś w ogóle w Rosji i rozmawiałeś kiedyś z Rosjanami? Widzisz komuchu ja byłem i przez parę lat tam sluzbowo jeździłem. Propagandą i poerdoleniem bzdur stoicie, więc nie podniecaj się tak ruski naganiaczu. Serio, nie mieliście lepszego uloma niż Ty w tej Rosji? Napisz do czerwonych braci żeby cie podmienili z kimś kto ma iq małpy conajmniej z
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2024-11-03, 19:08
baronturbina napisał/a:

Wjeżdżasz na rodziców cieniasie. Słaby prosty człowieczku. Ruskie i sowieci to jeden chuj. Jedno bydło. Baranie zadałem ci pytanie wcześniej. Byłeś w ogóle w Rosji i rozmawiałeś kiedyś z Rosjanami? Widzisz komuchu ja byłem i przez parę lat tam sluzbowo jeździłem. Propagandą i poerdoleniem bzdur stoicie, więc nie podniecaj się tak ruski naganiaczu. Serio, nie mieliście lepszego uloma niż Ty w tej Rosji? Napisz do czerwonych braci żeby cie podmienili z kimś kto ma iq małpy conajmniej z

Poziom twojej tępoty i level bycia debilem - najpierw wyzywasz mnie ciulu tępy od "ruskich" i "komunistów".... jednocześnie zaraz potem zarzucasz mi, że nie byłem w Rosji, a ty owszem (rzekomo)... potem znowu zaczynasz pieprzyć, że jestem z Rosji. U ha ha ha.... . Nie dość, że jesteś sądząc po poziomie intelektualnym upośledzony umysłowo, ewentualnie chory psychicznie, to jeszcze obnosisz się z tym publicznie i mi co chwilę sam sobie przeczysz matole. Śmieszny jesteś schizofreniczny bękarcie I... żałosny zarazem.
Zgłoś
baronturbina 2024-11-03, 20:16
CARLOSDELAHESUS napisał/a:

Poziom twojej tępoty i level bycia debilem - najpierw wyzywasz mnie ciulu tępy od "ruskich" i "komunistów".... jednocześnie zaraz potem zarzucasz mi, że nie byłem w Rosji, a ty owszem (rzekomo)... potem znowu zaczynasz pieprzyć, że jestem z Rosji. U ha ha ha.... . Nie dość, że jesteś sądząc po poziomie intelektualnym upośledzony umysłowo, ewentualnie chory psychicznie, to jeszcze obnosisz się z tym publicznie i mi co chwilę sam sobie przeczysz matole. Śmieszny jesteś schizofreniczny bękarcie I... żałosny zarazem.

Ładnie się opisałeś. Musiałeś mnie do tego użyć? Nie odpowiedziałeś na pytanie więc albo jesteś ułomny albo uciekasz od odpowiedzi. Prorosyjski luju nie pisz więcej.
Zgłoś
TylkoPiSResztaToKurwy 2024-11-03, 22:11
żmij napisał/a:

Niech ktoś mi przypomni; czym różnią się ci cywilizowani, prozachodni upaińcy od bezmyślnie brutalnych moskali?

Tym że w rosji policja dostała by premie za zaangażowanie
Zgłoś
BrianGriffin 2024-11-04, 0:58
żmij napisał/a:

Niech ktoś mi przypomni; czym różnią się ci cywilizowani, prozachodni upaińcy od bezmyślnie brutalnych moskali?

Chyba widać. Onuce zajebałyby świadków, a tutaj jednak odstąpili.
Zgłoś
Toooomek 2024-11-04, 14:36 1
żmij napisał/a:

Niczym, a czym sie maja różnić...
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2024-11-04, 18:47
baronturbina napisał/a:

Ładnie się opisałeś. Musiałeś mnie do tego użyć? Nie odpowiedziałeś na pytanie więc albo jesteś ułomny albo uciekasz od odpowiedzi. Prorosyjski luju nie pisz więcej.

Ha.... w dodatku masz problemy w czytaniu tekstów w języku polskim...ha ha. Po szoszońsku lepiej ci idzie ?
Zgłoś
GrzegorzFloryda7 2024-11-04, 21:40 2
żmij napisał/a:

Bo jednymi rządzi putinek i wychowani są w Komunistycznych rodzinach a drugimi rządzi stfu zełeński pedałek co jest taki sam jak putin ale szuka u nas i w Europie poparcia
Zgłoś
Juzwa 2024-11-05, 22:41
żmij napisał/a:

Numerem buta.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem