Gdyż werbowany zmarł w trakcie. Ukraina
Gdyż werbowany zmarł w trakcie. Ukraina
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
defence24.pl/wojna-na-ukrainie-raport-specjalny-defence24/polska-zaczn...
czekaj tam wyzej bd strzelac bo hameryka kazala iks de
Na razie tylko Apfelbaum tak twierdzi.
Ha tfu! Tępy chuj!
Skuteczność takiego wojska z łapanki to ponoć 5 procent
5% to im nie spierdoli przy pierwszej okazji.
Z tego skuteczne będzie 5%, czyli skuteczność to 0,0025%
Poszli w promile, heroje widłami jebane
Na razie tylko Apfelbaum tak twierdzi.
Ha tfu! Tępy chuj!
Mam nadzieję, że szybko zdechnie w powolnych mękach razem z całym jego pomiotem jak Beck po 1939.
Jebany w dupę jankeski lachociąg.
Mam nadzieję, że szybko zdechnie w powolnych mękach razem z całym jego pomiotem jak Beck po 1939.
Jebany w dupę jankeski lachociąg.
Nie tylko jankeski lachociąg, ale i żydowski pizdojad.
Ps2 ja tam kurwa nie idę na żadną wojnę, chyba że z takimi cwelami - w sensie że przeciwko cwelom
Niech ktoś mi przypomni; czym różnią się ci cywilizowani, prozachodni upaińcy od bezmyślnie brutalnych moskali?
Użycie siły w celu obrony własnego życia jest jak najbardziej właściwą, cywilizowaną reakcją, w przeciwieństwie do użycia siły w celu pozbawienia kogoś życia , co ma miejsce w przypadku kurew zwanych ruskimi...
Niech ktoś mi przypomni; czym różnią się ci cywilizowani, prozachodni upaińcy od bezmyślnie brutalnych moskali?
Tym, że ukry czczą bandere a ruscy stalina. Niczym więcej.
Użycie siły w celu obrony własnego życia jest jak najbardziej właściwą, cywilizowaną reakcją, w przeciwieństwie do użycia siły w celu pozbawienia kogoś życia , co ma miejsce w przypadku kurew zwanych ruskimi...
Nie wykręcaj kota ogonem.
Opowiedz, czym się różni bestialski pobór siłowy u zezwierzęconych moskali od cywilizowanego poboru siłowego u humanitarnych upadlińców.
[ Dodano 2024-11-02, 10:13 ]
Tym, że ukry czczą bandere a ruscy stalina. Niczym więcej.
Właśnie. Te same metody, wynikające z takiej samej, bandyckiej mentalności.
Teraz trzeba to tylko uświadomić upafilom.
Kurwa, następny śpiący królewicz przespał ostatnie 10 lat i nie słyszał o wojnie Ukrainy przeciw swoim obywatelom w Dombasie i Ługańsku.
Uj,że nawet na sadolu było sporo materiałów filmowych na ten temat od rozjeżdżających barykady BWPów w Mariupolu w 2014 po naloty i bombardowania cywilnych osiedli w Dombasie. Ale to trzeba nie być fanatykiem i mieć odrobinę mózgu
Ale tego nie powiedzieli Ci w żydowskiej TVPOPiS prawda? Tylko wyuczyli Cię nienawiści do Rosji i miłości do USA, która faktycznie jest naszym największym wrogiem, który chętnie nas sprzeda jak w Jałcie czy zniszczy atomem jak było w planach za Kuklińskiego.
Gdy Braun podczas kampanii prezydenckiej w 2015 roku mówił o wojnie na Ukrainie to się wszystkie głupki śmiały z niego z prawa i lewa. Jaka wojna he, ha, ha!
W tej wojnie to Ukraina to są "ci źli". Od 2014 toczyli oficjalną wojnę przeciw cywilom w Dombasie i Ługańsku, a my pomagamy zbrodniarzom tak jak pomagaliśmy zbrodniarzom zniszczyć Irak, Afganistan i nieoficjalnie Syrię pod gówno-pretekstem.
Ktoś się dziwi Dombasowi, Ługańskowi i Krymowi że nie chcieli dalej należeć do Banderlandu i zwrócili się do Rosji o pomoc?
Sam Donieck i Ługańsk wypracowywały ponad 50% ukraińskiego PKB i wszystko zabierał Kijów i inwestował w zachodnią upadlinę. Do doniecka wracało zaledwie kilka procent z tego. Doniecczanie byli ukraińskimi niewolnikami i to im kibicuję od zawsze a nie banderowskim mordercom.
Precz z banderowskimi mordercami i wszystkimi którzy dla nich pracują i się z nimi obściskuja.
Co do Rosji to podziwiam ich polityków i szczerze im dziękuję za to że jeszcze nie dali się sprowokować i nie zbombardowali Polski mimo tych wszystkich prowokacji polskojęzycznych sług narodu ukraińskiego, którzy zamiast służyć Polakom to zawsze robią z nas obywateli drugiej i trzeciej kategorii we własnym kraju.
Ale takich mamy wyborców i takie gnidy wybieramy
Jedynie tym że Ukraińcy myślą że są cywilizowani a ruscy wcale nie myślą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów