18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
WisienGM 2013-03-02, 16:41 2
Az sie posralem ze smiechu, teraz wrzucam filmik jaks przatam gowno z pokoju i scian
Zgłoś
dirty_pig 2013-03-02, 19:03 1
brzydka ta pani mloda
Zgłoś
Duszek Okruszek 2013-03-02, 20:25 5
Miałem nie dać piwa ale jednak dam za plakat z woodstocku.
Zgłoś
Mestiner 2013-03-02, 20:39 50
te Polskie wesela...
Zgłoś
pkh 2013-03-02, 21:14 4
Nie wiem czy jesteś autorem, ale chyba tak, więc na przyszłość: lepiej jeśli podłożony tekst w jakikolwiek sposób ma związek z aktualnie wyświetlanym obrazem.
Zgłoś
Elanez 2013-03-02, 21:21 5
WisienGM napisał/a:

Az sie posralem ze smiechu, teraz wrzucam filmik jaks przatam gowno z pokoju i scian

Zgłoś
V................t 2013-03-02, 21:21 1
@pkh

Nie pierdol, zajebista przeróbka. W takim(rzadkim) przypadku nie liczy się forma ale przesłanie, a to jest naprawdę spoko. Co jak co, ale zawsze rozpierdalają mnie skwaszone stare baby, którym nie podoba się muzyka/pan młody-panna młoda krzywo się uśmiechnął itp, a tutaj na filmiku takowe przypadki zostały przedstawione dosłownie idealnie. Ambrozja!

A tak w ogóle, to część tekstów została zaczerpnięta z nieśmiertelnych komedii Stefana oraz dwójki najlepszych sąsiadów, które dosłownie rozdają karty- naprawdę. I to się chwali. . Reszta tekstów zaczerpnięta już z wiadomym wszystkim(raczej) filmów.
Zgłoś
ritu4l 2013-03-02, 21:46
Naprawdę fajna rzecz, aż nabrałem ochoty żeby sobie zapuścić Wesele Smarzowskiego

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
miczel99 2013-03-02, 23:32 12
Zgłoś
masterwow 2013-03-03, 0:46
film nie mojego autorstwa.. mi się podoba oryginalny pomysł. Swoje wesele mam już za sobą, kiedyś usiądę wezmę się za wychwycenie najlepszych momentów do stworzenia wy*ur*istej przeróbki

...
Zgłoś
poyebany 2013-03-03, 3:49
film masakra nie mam pytań do was

anpenerty
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów