📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co tam sie odjebało ??
blady2137 napisał/a:
Aż w łeb zachodzę jak im się 11 września udał ;F
Jesli nie trollujesz to tak widze twoje obiektywne spojrzenie na Świat...
@UP
Smartghetto napisał/a:
Jesli nie trollujesz to tak widze twoje obiektywne spojrzenie na Świat...
@UP
Ale po przebudzeniu znowu wracasz do rzeczywistości ;F
Chcieli odpalic siakąś petardę ino im się końcówki popierdoliły
Dobre, uśmiałem się, piwko.
Dobre, uśmiałem się, piwko.
blady2137 napisał/a:
Ale po przebudzeniu znowu wracasz do rzeczywistości ;F
Nie ciagne tematu dalej bo to twoja specjalnosc co oczywiste, więc nie mam z tobą szans na pedalskiej plaszczyźnie - mozesz sie poszczycić w swej placówce, ze wygrales gifgaywar na sadolu.
jakiś rumun chciał ustrzelić panne młodą niestety załadował łuską do przodu
Ale kurwa debil.
dennissliwa napisał/a:
Co tam sie odjebało ??
Wyciągnęli granat, wyrzucili zawleczkę, po chwili dotarło do nich, że chyba coś pomylili
Zajebista ta biała captiva, mam taką samą tylko czarna, i zastanawiam się skąd w gownolandii mają hajs na taką furę jak ja zbierałem 10 lat a połowę mam w kredycie?
dennissliwa napisał/a:
Co tam sie odjebało ??
Wygląda mi to na jakiś ulepszony stan pierwotnej "Bazooki ".
Prawidłowo wystrzelili rakietę, wyleciała przez okno. Nie wzięli pod uwagę jednak, że z drugiego końca uwalnia się cała masa bardzo gorących i żrących gazów.
Podniesienie temperatury z 30* do ponad 600 * w około 1,5 sekundy zmotywowało ich do natychmiastowego opuszczenia pojazdu.
Nawet w jeździe. Stawiam , większość z nich ma poparzone płuca i skórę w jakiś 60%. Pewnie nie doczekają kolejnego tygodnia.
Jeżeli przeżyją to pewnie stracą wzrok i nie wrócą do stanu z przed tego wypadku. Pozazdrościć głupoty. Nawet przy zwykłym strzale z pistoletu w aucie jest ciężko wytrzymać xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów