📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie dosc ze wszyscy glodni bo pewnie ksiadz pierdolil kocopoly to jeszcze taka przerwa... ;/
1:20
Rozjebał mnie gangster który wykręca na 3 razy
Rozjebał mnie gangster który wykręca na 3 razy
Gra aktorska lepsza niż w "Trudne Sprawy" i "Dlaczego Ja?"
TheSadiztik napisał/a:
Gra aktorska lepsza niż w "Trudne Sprawy" i "Dlaczego Ja?"
masz coś do tych paradokumentalnych seriali? Dobre są
Nie wiem jak wy ale ja czekałem tylko na te Audi jak pierdolnie w jakiś słup albo wpadnie do rowu. Nic się nie stało także piwa nie ma...
Taaa, a w czasie chrztu porywają dzieciaka pewnie, tak żeby było śmiesznie..
lepiej by było gdyby z ASG walili było by realistycznej, oraz pościg był dłuższy a nie wszystko w jednym miejscu, a para młoda o niczym nie wiedziała, to było by coś
Laska zaciąąąga jakby pod Kętrzynem mieszkaaaała.
Niby wieś, ale się wszyscy kurwa Audi wożą...
@Buubles
buraki zapierdalają w niemieckim gnojowniku to ich stać po kilku miechach na audi za 10 klocków.
a propos filmiku - plebejskie zwyczaje
buraki zapierdalają w niemieckim gnojowniku to ich stać po kilku miechach na audi za 10 klocków.
a propos filmiku - plebejskie zwyczaje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów