Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Robić Rollsa z 300C to też trza mieć w deklu nasrane.
Hahaha tak, też mi coś ten "rols" na trefnego wygląda
czeczeńska dzicz w czystej postaci
Jaka dzicz? Przyjęliśmy ich kilkadziesiąt tysięcy.
Pewnie poszło o to, kto ma za rolsem wjechać i zająć najlepsze miejsce. Zakładam, że srebrnym jechała rodzina pana młodego, a czarny panny młodej...
dokladnie ... to jeden z najbardziej spierdolonych narodowości jakie istnieją...
Typ bał się uderzyć w Rollsa więc frustracje przelał na równie biednego kolegę. Oh jak ja to znam. Jadę sobie swoją Panamerą Turbo i widzę ten wzrok Januszy co to za gówniarz siedzi w takiej furze, ale bym mu zajebał, ale po chwili przychodzi do nich myśl "a może jego stary jest z mafii". Nie jest.
Co ty pierdolisz jak potluczony. Przeciez ponoc jestes z Polski?
W Polsce sfrustrowany Janusz by ci ta wyimaginowana panamere zlapal na stopa, a jakbys zasapal to by ci najebal i pozniej sie chwalil kolegom.
Jedynie dziki i byki moga bez stresu jezdzic dobrymi autami w Polsce. Ogladaj mniej pitbulla, Polscy gangsterzy to koksy ktore rozpierdalaja czaszki z liscia, a nie ciotowate pizdy jak na zachodzie.
@MaszAyahuaskę
to mówisz, że tandetna muza i teledyski kształtują twój światopogląd ?
Pamiętaj chłopczyku, że przez ładnych kilka lat stałem po tej drugiej stronie..
Co ty pierdolisz jak potluczony. Przeciez ponoc jestes z Polski?
W Polsce sfrustrowany Janusz by ci ta wyimaginowana panamere zlapal na stopa, a jakbys zasapal to by ci najebal i pozniej sie chwalil kolegom.
Jedynie dziki i byki moga bez stresu jezdzic dobrymi autami w Polsce. Ogladaj mniej pitbulla, Polscy gangsterzy to koksy ktore rozpierdalaja czaszki z liscia, a nie ciotowate pizdy jak na zachodzie.
Klasyczne podejście z wioski. Gangsterów w Polsce już od dawna nie ma. A auta po 400-500 tysięcy to nic dziwnego na Polskich ulicach. Sam mam sportową (nową kurwa) gablotę bez dachu i dziki i byki z przykrymi minami zostają w tyle w swoich obsranych BMW. Sram na takich kabotynów co se obcisłą koszulę założą i myślą, że ktoś się jeszcze boi napompowanych mięśni tępych cielaków.
Ty masz podejście dokładnie takie samo jak te ruski z czeczeni. Łada turbo to już gablota. Żenada...
odezwała sie paniena z pizda miedzy nogam, jakze powszechne w dzisiejszych czasach przyjdzie taki czeczeniec i Ci w ryj napluje a Ty bedziesz sobie mówił ze on dzicz ale tylko w domu jak nie słyszy, ot cała prawda i pizdolotach ktorych laski zdradzaja,
dokladnie ... to jeden z najbardziej spierdolonych narodowości jakie istnieją...
ktorej takie cioty jak wy sie boja wjezdaja na twoja dzielnie i rzadza takimi panienami jak Ty
Klasyczne podejście z wioski. Gangsterów w Polsce już od dawna nie ma. A auta po 400-500 tysięcy to nic dziwnego na Polskich ulicach. Sam mam sportową (nową kurwa) gablotę bez dachu i dziki i byki z przykrymi minami zostają w tyle w swoich obsranych BMW. Sram na takich kabotynów co se obcisłą koszulę założą i myślą, że ktoś się jeszcze boi napompowanych mięśni tępych cielaków.
Ty masz podejście dokładnie takie samo jak te ruski z czeczeni. Łada turbo to już gablota. Żenada...
cioteussz mozesz sobie domku pogadac, tacy jak ty swiat przez okno ogladaja, panieno idz sie wypłacz mamusi
Błagam, dobry Boże, niech to gówno się przestanie rozmnażać i wyzdycha rychło. I takie ścierwo w mojej Polsce bytuje i ma się dobrze... Ech.
rozumiem ze sie boisz takich wiec modlisz sie zeby juz ich nie było, typowa ciota , ja tam bym sie z gostkami zakolegował, zdominowali by Ci dupe az by huczało, kurwa naprawde społeczentwo pizdowate wychowuje nie swoje dzieci, idz sie popłacz do mamusi
Jedna i ta sama dzicz...
ZaPIEKŁO?
daj sie zarznac katolu, ceche zenskie wykazujesz siedz w domu i z niego nie wychodz bo sie jescze skaleczysz albo kolank zedrzesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów