Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Ja nie byłem, ale znam kogoś kto był.." Już mi wystarczy to co przeczytałem. Zastanów się kiedyś, zanim coś napiszesz
Przeczytaj do końca, potem poszukaj w słowniku znaczenia wyrazów takich jak "ironia", "sarkazm".
"Ja nie byłem, ale znam kogoś kto był.." Już mi wystarczy to co przeczytałem. Zastanów się kiedyś, zanim coś napiszesz
Serio nie zrozumiałeś?
Chuj tam o co poszło kacapom.
Mnie bardziej dziwi i zastanawia zachowanie dziurawca... Co ona chce osiągnąć ?
Bo jedynie w czasie takiej bitki to w pysk może zarobić. One o tym nie wiedzą ? Czy w takich sytuacja łone dalej ,, myślą'' że moc waginy... je ochroni od dostania po mordzie ?
One tak zawsze, a dobrze wiemy, że to najgłupsze co można zrobić. Większość nawet jej nie zauważy i przez przypadek dostanie w pysk . Jak człowiek wkurwiony i już dochodzi do bicia się, to widzi tylko swojego przeciwnika. Podchodzenie do grupy bijących się facetów, to jeszcze większa głupota . Tylko inny facet i najlepiej podobnych gabarytów, a i tak nie jest łatwo złapać i uspokoić kogoś takiego, bo zazwyczaj magicznie ma 10 razy więcej siły xD.
Znów za dużo TVNu i wyborczej się naoglądałeś i naczytałeś... neuropku.
A ja nic już na to nie poradzę, że chce w Polsce Polskiego pokoju i rządów.
A tobie niestety co polskie i narodowe kojarzy się z Rosją i kacapami.... przykre.
Lekarze są w twoim przypadku klinicznym są bezradni bo diagnozę otrzymałeś ale leczyć dalej się nie chcesz...
Ale właściwie to ma racje, bo są tylko dwa kierunki. Albo wschód i ruski mir, albo zachód i zielony ład.
To ja chyba wole zielony ład.
Ale właściwie to ma racje, bo są tylko dwa kierunki. Albo wschód i ruski mir, albo zachód i zielony ład.
To ja chyba wole zielony ład.
O kurwa, niezły z Ciebie wariat Możesz też na Kubę wyjechać to będziesz miał to co zielony ład osiągnie dopiero za 20 lat.
Śmiem twierdzić, że wszyscy są pijani.
Jak na ruskich, prawie trzeźwi maja tylko po dwa promile, nie piją od tygodnia bo w monopolowym remont.Dlatego nerwowi...
A tobie niestety co polskie i narodowe kojarzy się z Rosją i kacapami.... przykre.
Lekarze są w twoim przypadku klinicznym są bezradni bo diagnozę otrzymałeś ale leczyć dalej się nie chcesz...
@ Driver19cm :
Jeszcze raz przypomnę tobie, choć wiem że twoja choroba ogranicza twoje postrzeganie rzeczywistości ale : Polska i tylko Polska jest w moim serduszku.
Zapamiętaj i życzę byś w końcu zgodził się na leczenie...
w Polsce "Polskiego" pokoju. Już wystarczająco się ruskich trolli naczytałem że już WSZYSTKO wiem o tobie
w Polsce "Polskiego" pokoju. Już wystarczająco się ruskich trolli naczytałem że już WSZYSTKO wiem o tobie
Tylko debil mówi wszem i wobec że ,, WSZYSTKO '' wie jak ty...
Pięknie się lewacki dzieciaczku przedstawiłeś.
[ Dodano: 2024-12-09, 01:03 ]
Tylko debil mówi wszem i wobec że ,, WSZYSTKO '' wie jak ty...
Pięknie się lewacki dzieciaczku przedstawiłeś.
ile ci wańka płacą w tym ruskim syfie kopiejek ?
Ruski pierdolnik ptfuuu
ile ci wańka płacą w tym ruskim syfie kopiejek ?
Mi nic bo jestem Polakiem, polskim patriotą.
A tobie agenturo antypolska ile płacą $ ?
Serio nie zrozumiałeś?
Zrozumiałem, że możesz mieć problemy psychiczne, ale kto tutaj na sadolu takich nie ma. Zdrówko
[ Dodano 2024-12-09, 08:18 ]
Przeczytaj do końca, potem poszukaj w słowniku znaczenia wyrazów takich jak "ironia", "sarkazm".
Aaaa..Czyli wychwalasz Rosję, ale tak naprawdę się z niej nasmiewasz? Cwane😉
[ Dodano 2024-12-09, 08:22 ]
to jest nawiązanie do chłopaki nie płaczą i sceny o murzynach z ameryki
Dla takich mniej ogarniętych cytatami z filmów, myślących bardziej zero-jedynkowo na to co piszą inni, nie wychwycilem ironii.
@ Driver19cm :
Jeszcze raz przypomnę tobie, choć wiem że twoja choroba ogranicza twoje postrzeganie rzeczywistości ale : Polska i tylko Polska jest w moim serduszku.
Zapamiętaj i życzę byś w końcu zgodził się na leczenie...
Misu peron ci odjezdza. Typ mowi o ruskim mirze a ty sie nakrecasz na jakies polskie rzady.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów