18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:10
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mzimu 2024-12-08, 19:08 2
Szturm na melinę.
Zgłoś
htp 2024-12-08, 19:08 2
Jarazz napisał/a:

"Ja nie byłem, ale znam kogoś kto był.." Już mi wystarczy to co przeczytałem. Zastanów się kiedyś, zanim coś napiszesz

Przeczytaj do końca, potem poszukaj w słowniku znaczenia wyrazów takich jak "ironia", "sarkazm".
Zgłoś
pancio1 2024-12-08, 19:18 1
Jarazz napisał/a:

"Ja nie byłem, ale znam kogoś kto był.." Już mi wystarczy to co przeczytałem. Zastanów się kiedyś, zanim coś napiszesz

Serio nie zrozumiałeś?
Zgłoś
Xevik20 2024-12-08, 19:25 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Chuj tam o co poszło kacapom.
Mnie bardziej dziwi i zastanawia zachowanie dziurawca... Co ona chce osiągnąć ?
Bo jedynie w czasie takiej bitki to w pysk może zarobić. One o tym nie wiedzą ? Czy w takich sytuacja łone dalej ,, myślą'' że moc waginy... je ochroni od dostania po mordzie ?

One tak zawsze, a dobrze wiemy, że to najgłupsze co można zrobić. Większość nawet jej nie zauważy i przez przypadek dostanie w pysk . Jak człowiek wkurwiony i już dochodzi do bicia się, to widzi tylko swojego przeciwnika. Podchodzenie do grupy bijących się facetów, to jeszcze większa głupota . Tylko inny facet i najlepiej podobnych gabarytów, a i tak nie jest łatwo złapać i uspokoić kogoś takiego, bo zazwyczaj magicznie ma 10 razy więcej siły xD.
Zgłoś
wilkoala 2024-12-08, 20:02 3

Znów za dużo TVNu i wyborczej się naoglądałeś i naczytałeś... neuropku.

A ja nic już na to nie poradzę, że chce w Polsce Polskiego pokoju i rządów.

A tobie niestety co polskie i narodowe kojarzy się z Rosją i kacapami.... przykre.

Lekarze są w twoim przypadku klinicznym są bezradni bo diagnozę otrzymałeś ale leczyć dalej się nie chcesz...

Ale właściwie to ma racje, bo są tylko dwa kierunki. Albo wschód i ruski mir, albo zachód i zielony ład.
To ja chyba wole zielony ład.
Zgłoś
Siriuz 2024-12-08, 20:22 2
wilkoala napisał/a:

Ale właściwie to ma racje, bo są tylko dwa kierunki. Albo wschód i ruski mir, albo zachód i zielony ład.
To ja chyba wole zielony ład.

O kurwa, niezły z Ciebie wariat Możesz też na Kubę wyjechać to będziesz miał to co zielony ład osiągnie dopiero za 20 lat.
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-12-08, 20:43
Kici-Kici napisał/a:

Śmiem twierdzić, że wszyscy są pijani.

Jak na ruskich, prawie trzeźwi maja tylko po dwa promile, nie piją od tygodnia bo w monopolowym remont.Dlatego nerwowi...
Zgłoś
Ronoaro 2024-12-08, 20:54
Ja pierdole, co za pojebana akcja. Na tej klatce to odstawiają oblężenie Helmowego Jaru? Tam jest chyba wszystko: bezzębne dziady z kijami, goła dupa(niestety męska), krasnal ogrodowy, księżniczka w papuciach, do tego mordy powykrzywiane metanolem i etanolem kłębiące się na półpiętrze jak szczury w beczce.
Zgłoś
wild_skeptic 2024-12-08, 20:57 1

A tobie niestety co polskie i narodowe kojarzy się z Rosją i kacapami.... przykre.
Lekarze są w twoim przypadku klinicznym są bezradni bo diagnozę otrzymałeś ale leczyć dalej się nie chcesz...
@ Driver19cm :
Jeszcze raz przypomnę tobie, choć wiem że twoja choroba ogranicza twoje postrzeganie rzeczywistości ale : Polska i tylko Polska jest w moim serduszku.
Zapamiętaj i życzę byś w końcu zgodził się na leczenie...

w Polsce "Polskiego" pokoju. Już wystarczająco się ruskich trolli naczytałem że już WSZYSTKO wiem o tobie
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-08, 21:01 2
wild_skeptic napisał/a:

w Polsce "Polskiego" pokoju. Już wystarczająco się ruskich trolli naczytałem że już WSZYSTKO wiem o tobie

Tylko debil mówi wszem i wobec że ,, WSZYSTKO '' wie jak ty...

Pięknie się lewacki dzieciaczku przedstawiłeś.
Zgłoś
T.G.S. 2024-12-08, 23:07
tak jakoś mi się skojarzyły grafiki ze średniowieczną "obrona głogowa"
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2024-12-09, 1:02 2
Ruski pierdolnik ptfuuu

[ Dodano: 2024-12-09, 01:03 ]

Tylko debil mówi wszem i wobec że ,, WSZYSTKO '' wie jak ty...
Pięknie się lewacki dzieciaczku przedstawiłeś.

ile ci wańka płacą w tym ruskim syfie kopiejek ?
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-09, 6:27 2
Ppoolicjjaaa napisał/a:

Ruski pierdolnik ptfuuu
ile ci wańka płacą w tym ruskim syfie kopiejek ?

Mi nic bo jestem Polakiem, polskim patriotą.

A tobie agenturo antypolska ile płacą $ ?
Zgłoś
Jarazz 2024-12-09, 8:16
pancio1 napisał/a:

Serio nie zrozumiałeś?

Zrozumiałem, że możesz mieć problemy psychiczne, ale kto tutaj na sadolu takich nie ma. Zdrówko

[ Dodano 2024-12-09, 08:18 ]
htp napisał/a:

Przeczytaj do końca, potem poszukaj w słowniku znaczenia wyrazów takich jak "ironia", "sarkazm".

Aaaa..Czyli wychwalasz Rosję, ale tak naprawdę się z niej nasmiewasz? Cwane😉

[ Dodano 2024-12-09, 08:22 ]
AmonGoeth napisał/a:

to jest nawiązanie do chłopaki nie płaczą i sceny o murzynach z ameryki

Dla takich mniej ogarniętych cytatami z filmów, myślących bardziej zero-jedynkowo na to co piszą inni, nie wychwycilem ironii.
Zgłoś
Wiewór 2024-12-09, 12:37

@ Driver19cm :
Jeszcze raz przypomnę tobie, choć wiem że twoja choroba ogranicza twoje postrzeganie rzeczywistości ale : Polska i tylko Polska jest w moim serduszku.
Zapamiętaj i życzę byś w końcu zgodził się na leczenie...

Misu peron ci odjezdza. Typ mowi o ruskim mirze a ty sie nakrecasz na jakies polskie rzady.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem