Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie bardziej dziwi i zastanawia zachowanie dziurawca... Co ona chce osiągnąć ?
Bo jedynie w czasie takiej bitki to w pysk może zarobić. One o tym nie wiedzą ? Czy w takich sytuacja łone dalej ,, myślą'' że moc waginy... je ochroni od dostania po mordzie ?
Chuj tam o co poszło kacapom.
Mnie bardziej dziwi i zastanawia zachowanie dziurawca... Co ona chce osiągnąć ?
Bo jedynie w czasie takiej bitki to w pysk może zarobić. One o tym nie wiedzą ? Czy w takich sytuacja łone dalej ,, myślą'' że moc waginy... je ochroni od dostania po mordzie ?
Nie pierdol mój nowy przyjacielu na sadolu.
Tutaj masz w pełnej okazałości twój ruski mir, to do czego tak dążysz, to czego bronisz na sadolu, co chwalisz
Wniosła do sytuacji tyle co osikany...
Nie pierdol mój nowy przyjacielu na sadolu.
Tutaj masz w pełnej okazałości twój ruski mir, to do czego tak dążysz, to czego bronisz na sadolu, co chwalisz
Znów za dużo TVNu i wyborczej się naoglądałeś i naczytałeś... neuropku.
A ja nic już na to nie poradzę, że chce w Polsce Polskiego pokoju i rządów.
A tobie niestety co polskie i narodowe kojarzy się z Rosją i kacapami.... przykre.
Lekarze są w twoim przypadku klinicznym są bezradni bo diagnozę otrzymałeś ale leczyć dalej się nie chcesz...
@ Driver19cm :
Jeszcze raz przypomnę tobie, choć wiem że twoja choroba ogranicza twoje postrzeganie rzeczywistości ale : Polska i tylko Polska jest w moim serduszku.
Zapamiętaj i życzę byś w końcu zgodził się na leczenie...
Znów za dużo TVNu i wyborczej się naoglądałeś i naczytałeś... neuropku.
A ja nic już na to nie poradzę, że chce w Polsce Polskiego pokoju i rządów.
A tobie niestety co polskie i narodowe kojarzy się z Rosją i kacapami.... przykre.
Lekarze są w twoim przypadku klinicznym są bezradni bo diagnozę otrzymałeś ale leczyć dalej się nie chcesz...
@ Driver19cm :
Jeszcze raz przypomnę tobie, choć wiem że twoja choroba ogranicza twoje postrzeganie rzeczywistości ale : Polska i tylko Polska jest w moim serduszku.
Zapamiętaj i życzę byś w końcu zgodził się na leczenie...
Taki z Ciebie kogucik jak zwykła kura z rożna cieniasie. Lekcje z religii odrabiaj na jutro
Byłeś kiedyś w Rosji? Ja nie byłem ale znam kogoś kto był i opowiedział mi
to i owo. W Rosji jest porządek. W Rosji nie ma LGBT a rosyjski mężczyzna jest
prawdziwym mężczyzną, bo jest panem we własnym domu. Żaden prokurator mu nie będzie truł dupy
za to, że se ręcznie pogadał z WŁASNĄ kobitą!!!!1
Ty, ale Rosjan to ty szanuj, bo tylko oni obronią nas przed Gejropom.
Byłeś kiedyś w Rosji? Ja nie byłem ale znam kogoś kto był i opowiedział mi
to i owo. W Rosji jest porządek. W Rosji nie ma LGBT a rosyjski mężczyzna jest
prawdziwym mężczyzną, bo jest panem we własnym domu. Żaden prokurator mu nie będzie truł dupy
za to, że se ręcznie pogadał z WŁASNĄ kobitą!!!!1
"Ja nie byłem, ale znam kogoś kto był.." Już mi wystarczy to co przeczytałem. Zastanów się kiedyś, zanim coś napiszesz
"Ja nie byłem, ale znam kogoś kto był.." Już mi wystarczy to co przeczytałem. Zastanów się kiedyś, zanim coś napiszesz
to jest nawiązanie do chłopaki nie płaczą i sceny o murzynach z ameryki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów