📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ej kurwa, bicie biciem ale nic nie przebije momentu gdy w 4:53 ta blondyna sama sobie wyjebala o lawke
jak bym był jej bratem lub ojcem , a nawet kolegą rozjebał bym po ścianach w końcu nie kobiety ...
Odrazu je do burdelu aby poczuły smak gorzkich łeż
rosyjska gimbaza? do komory !
Ta dziewczynka jest w chuj podobna do mojej najmłodszej siostry, rozpierdoliłbym te kurwy w mak, ale byłby wpierdol mówie wam, nawet jakby mnie mieli zamknąć to bym się poświęcił, skurwysyństwo w tej rosji, nawet nie pooglądam do końca bo sie we mnie gotuje, gdyby to była Zuzia to bym te kurwy pozabijał za ten płacz.
<quote>loio: no ok wiadomo niemilo sie patrzy jak juz cos ma sie we lbie i jest sie starszym. ale nie oszukujmy sie tacy jestesmy, taka jest nasza natura i za moich czasow tez tak bylo. Wtedy swietna zabawa i kazdy z was to samo widzial wiec nie odpierdalajcie tu wielkich placzy. Dla tych co nie rozumieja jak to dziala "wladcy much" tylko nie ta skurwiala bajka dla ciot i pedalow. </quote>
Przykro mi, że uczęszczałeś do szkoły specjalnej.
Przykro mi, że uczęszczałeś do szkoły specjalnej.
Plejbojka stoi i daje się pizgać to trudno, nie szkoda mi jej, niech ją dalej pizgają takie frajerzyce dwie, może zrozumie że życie to nie bajka i trzeba się umieć postawić
Zgwałcić, ukamienować i jeszcze raz zgwałcić
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Swoją drogą to też trzeba być pipą aby nie zareagować jak ktoś cie tak traktuje. No kurwa, bez przesady. Te ją leją, szarpią za włosy a ta pizda nic, zamiast się wkurwic i wyjebać im to nie. Pewno pomyślała, że się zlituja nad płaczem.
Smutny widok ale nie zawsze dostaje się wpierdol za darmo. Ale fakt faktem, tępe szmaty cwaniakują przy kilku koleżankach za plecami
1:56 Gimbusiarska wersja krakowiaka
Tu nie chodzi o te co biją. Pomyślcie co trzeba mieć w głowie żeby dać się tak traktować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów