📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakbym jednej i drugiej pizdnął w łeb to, aż nakryły by się nogami i zbierały kredki z tornistra, które im by się wysypały.
A ja po prostu najchętniej wszedł bym tam do tej klasy i potraktował je w sposób w jaki facet faceta traktuje podczas sporów miedzy sobą...
Co za pustaki. Aż nóż się w kieszeni otwiera. Nienawidzę patrzeć na znęcanie się nad słabszymi (czy to dzieciaki, czy dorośli, czy zwierzęta).
Ale z drugiej strony - maltretowana mogła się wnerwić i dać im po łbach krzesłem czy czymś, a nie tak dać się tłuc.
Ale z drugiej strony - maltretowana mogła się wnerwić i dać im po łbach krzesłem czy czymś, a nie tak dać się tłuc.
na jej psychice po tej akcji pojawiła sie rysa, która w wieku gimbusów czasem zmienia sie w pęknięcie. a od pęknięcia do skoku z okna niedaleka droga.
nic tak nie poprawia samopoczucia jak zemsta :]
nic tak nie poprawia samopoczucia jak zemsta :]
Dobrze by było znaleźć te suki na fejsie i napisać co się o nich myśli.
A ja się dziwie tak uległym osobom. I tak jest bita poniżana i traktowana jak gówno więc czy może być gorzej? Czy nie lepiej się postawić? I tak dostanie i tak więc jakby jednej czy drugiej oko wypruła pazurem to by przynajmniej do niej więcej nie podchodziły.
Sama z siebie po części ofiarę robi niestety ;/
Jak siebie znam, to widząc taką akcję bym raczej nie wytrzymał i mimo iż nie popieram przemocy wobec kobiet, to tym dwom bym po solidnym liściu wyjebał.
Gregorioo napisał/a:
A ja się dziwie tak uległym osobom. I tak jest bita poniżana i traktowana jak gówno więc czy może być gorzej? Czy nie lepiej się postawić? I tak dostanie i tak więc jakby jednej czy drugiej oko wypruła pazurem to by przynajmniej do niej więcej nie podchodziły.
postawic zeby obie kurwy jej jeszcze zeby wybily? ty jak widzisz 3 dresow i cie zaczepia to sie postawisz?? wiesz moglbys juz nie wstac.
Takie tempe cipy nalezy po prostu trzasnac w morde ze glowa sie obroci a opuchlizna z mordy nie zejdzie pod zadnym pudrem i bez swiadkow bo pustak jeszcze doniesxc zechca
ehh....co za tempe rury zamiast próbować bić ją z liścia...mogły wykorzystać biurko na pewno uderzanie głową powinno urozmaicić rozrywkę...
Normalnie wsadziłbym im kutacha w dupsko za karę wszystkim trzem tak dla przykładu...
P.S. stanął Mi chyba powinienem się leczyć...
Normalnie wsadziłbym im kutacha w dupsko za karę wszystkim trzem tak dla przykładu...
P.S. stanął Mi chyba powinienem się leczyć...
Wielkie poruszenie a przecież w pokoleniu jebanych gimbusów zawsze tak było że biedniejszy/gorzej ubrany był traktowany jak śmieć i miał przejebane. Takie akcje to żadna nowość. Za moich czasów też były bandy bananów w "markowych" ciuchach które chciały rządzić w klasie/szkole i jedyna opcja na takie kurwy to dojebać hersztowi bandy zanim przyjdzie kolej na ciebie. Jak się boją to albo liżą ci dupę albo omijają szerokim łukiem.
ja po prostu tego kurwa nie rozumiem... co poszło nie tak, że te gówniary są takie bezuczuciowe. no kurwa nie rozumiem co je tak spierdoliło.
Jakby to była moja córka to bym tym dwóm małym kurewką wyjebał liścia bez zastanowienia. Ale jakby to była męska sytuacja (same chłopaki) to bym synowi kazał zapierdalać na siłkę i jakies treningi sztuk walki. Zresztą co tu dużo gadać, mój dzieciak (5lat) nakurwia już na judo od dwóch lat. Ledwo dobrze biegał, a kopać się nauczył Do basenu wrzucony zanim zapomniał jak się pływa (2mies).
Ogólnie w dzisiejszych czasach nie wiem czy mnie będzie stać na prywatną budę, a państwowe u mnie na Jeżycach są beznadziejne. Pełno patologii, na przerwach więcej dzieciaków kopci przed budynkiem, niż u mnie przed firmą ludzi z pracy. Nie chciałbym, żeby jakieś barany, albo takie suki jak tutaj na filmiku mu dokuczały. A tak chłopak będzie dobrze przygotowany, jak podrośnie przepisze się (jak będzie chciał) na jakiś full contact, a na pewno będzie z tatą na siłkę zapierdalał - bez względu czy chce czy nie. Nie czaje ludzi, którzy robią raban jak syn czy córka nie dba o pokój, a nic nie reagują jak dzieciak zaniedbuje swoje ciało. To tak samo ważne. Młodzi musza widzieć, że żeby nie być ofiarą, nie można się dać nią zrobić, a do tego trzeba mieć argumenty. W zdrowym ciele, zdrowy duch!
Ogólnie w dzisiejszych czasach nie wiem czy mnie będzie stać na prywatną budę, a państwowe u mnie na Jeżycach są beznadziejne. Pełno patologii, na przerwach więcej dzieciaków kopci przed budynkiem, niż u mnie przed firmą ludzi z pracy. Nie chciałbym, żeby jakieś barany, albo takie suki jak tutaj na filmiku mu dokuczały. A tak chłopak będzie dobrze przygotowany, jak podrośnie przepisze się (jak będzie chciał) na jakiś full contact, a na pewno będzie z tatą na siłkę zapierdalał - bez względu czy chce czy nie. Nie czaje ludzi, którzy robią raban jak syn czy córka nie dba o pokój, a nic nie reagują jak dzieciak zaniedbuje swoje ciało. To tak samo ważne. Młodzi musza widzieć, że żeby nie być ofiarą, nie można się dać nią zrobić, a do tego trzeba mieć argumenty. W zdrowym ciele, zdrowy duch!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów