📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No i widzicie drogie dzieci? Nie trzeba dorysowywać kutasów i dopisywać kurew!
Śmieszne i bez chamstwa, chociaż i tak ktoś był głodny
@up myślę, że raczej zabrakło papieru
wszedzie z tymi dlugopisami chodza, nawet do kibla, a jak na kolosie przyjdzie ze ktos nie ma, to musi od prowadzacych pozyczac bo na 100 osob kazdy ma tylko 1
monto napisał/a:
wszedzie z tymi dlugopisami chodza, nawet do kibla, a jak na kolosie przyjdzie ze ktos nie ma, to musi od prowadzacych pozyczac bo na 100 osob kazdy ma tylko 1
Noszą tylko po jednym dla siebie.
pewnie UJ albo inny zbiór jebanych humanistów
Ale dowcip że hohoho nie wiem kogo to bawi chyba takich zakudlonych filozofów i wygłodniałych studencików co sie wyrwali dopiero co z chałpy i myślą że są mistrzami w grandzeniu
Cytat:
Ale dowcip że hohoho nie wiem kogo to bawi chyba takich zakudlonych filozofów i wygłodniałych studencików co sie wyrwali dopiero co z chałpy i myślą że są mistrzami w grandzeniu
Od razu widać, kto tylko chuje domalowywał.
Ogólnie z tekstu Sedesu powinno brzmieć tak.
Zachodni wiatr spierdolił majstra z dachu"
Zachodni wiatr spierdolił majstra z dachu"
teraz znalazłem, że to tekst z piosenki Marty Mirskiej - "Pozegnanie z morzem". W sumie to z utworu, bo piosenką to ciężko to nazwać...
Zajebiste...Taki dowciapniś to tylko w kabarecie mógłby się odnaleźć...
Gdyby komuś przypadło do gustu
bursztynek.pukiewicz.pl/dokumenty/2-7-4.pdf
i dajcie sobie spokój z tymi "śmiesznymi" studentami.
bursztynek.pukiewicz.pl/dokumenty/2-7-4.pdf
i dajcie sobie spokój z tymi "śmiesznymi" studentami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów