18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Wesołe budynki
Pfciuki • 2013-03-14, 0:51
... kiwaja się na boki

na podkład można podrzucić to :

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
R................s 2013-03-14, 8:26 3
ochujałbym w takim budynku gdybym pracował wyżej jak parter....
a dlaczego parter? bo z parteru można spierdalać w razie czego
Zgłoś
amalthea 2013-03-14, 9:09 10
a dlaczego w tagach jest trzęsienie ziemi?

przecież to normalna sprawa że wysokie budynki odchylają się pod wpływem wiatru

@up - na parter przecież wszystko się zawali
Zgłoś
Smutas 2013-03-14, 10:12 5
I jak tam pranie pomiędzy budynkami rozwiesić?
Zgłoś
chudy179 2013-03-14, 12:59 4
Ciekawe czy tak mocno wiało czy wszyscy w środku biegali od lewej do prawej?
Zgłoś
krycheuszos 2013-03-14, 13:41 5
W Japonii budują tak budynki w razie trzęsień ziemi czy huraganów. Wiem, ze jakieś lotnisko ma dach zbudowany na podobnym systemie co mercedes amortyzatory, ze w razie podmuchów czy trzęsień tez się tak rusza.
Zgłoś
kamilkawka 2013-03-14, 16:59 2
Poczekac terzeba tylko na zmeczenie materiału i jak to fajnie jebnie przy jakims wiekszym wiaterku/huraganie . Ps nie wlazłbym tam
Zgłoś
zsakuł 2013-03-14, 17:46 2
browiec za nutę do tego
Zgłoś
javal 2013-03-14, 17:55
krycheuszos napisał/a:

W Japonii budują tak budynki w razie trzęsień ziemi czy huraganów. Wiem, ze jakieś lotnisko ma dach zbudowany na podobnym systemie co mercedes amortyzatory, ze w razie podmuchów czy trzęsień tez się tak rusza.

Ja chyba mieszkam w japonii bo mój 5 piętrowy blok (mimo ze długi na 4 klatki) tez sie kiwa...no nie tak znaczaca ale kazdy budynek nie jest sztywny bo by jebnol przy przy wietrze bo twardy i sztywny - kruchy.
Zgłoś
Chicago 2013-03-14, 18:03 5
Bym sobie nawet puścił ten podkład, ale nie będę kurwa ryzykował otwierania 2 filmików jednocześnie, skoro jeden mi się kurwa buforuje połowę dnia...
Zgłoś
Leti 2013-03-14, 18:11 2
ja puściłem tylko drugi.. jest super
Zgłoś
tyrande 2013-03-14, 18:16 1
amalthea napisał/a:

a dlaczego w tagach jest trzęsienie ziemi?

przecież to normalna sprawa że wysokie budynki odchylają się pod wpływem wiatru

@up - na parter przecież wszystko się zawali

Ekhem. To jest spowodowane trzęsieniem ziemi. I nie, to nie jest normalne, ze wieżowce się wyginają podczas wiatru. W Japonii z powodu częstych trzęsień ziemi, wieżowce waliłyby się jeden po drugim więc stosuje się specjalną metodę (inną niż w innych krajach) wzmocnień budynku, które pozwala na wyginanie się budynku podczas trzęsienia ziemi.
pozdro.
Edit :
Przypomniało mi się, że w tym dniu było właśnie trzęsienie ziemii w Japonii, a więc masz jesli mi nie wierzysz :
pl.wikipedia.org/wiki/Trzęsienie_ziemi_u_wybrzeży_Honsiu_(2011)
Zgłoś
Uncle 2013-03-14, 18:46
Są to po prostu specjalne fundamenty anty trzęsienia powodzie i inne chuje muje.
Zgłoś
maxiking92 2013-03-14, 19:05
pomiędzy kondygnacjami sa łożyska (kulkowe chyba). coś w ten deseń zdaje sie
Zgłoś
amalthea 2013-03-14, 19:09
tyrande napisał/a:

Ekhem. To jest spowodowane trzęsieniem ziemi. I nie, to nie jest normalne, ze wieżowce się wyginają podczas wiatru. W Japonii z powodu częstych trzęsień ziemi, wieżowce waliłyby się jeden po drugim więc stosuje się specjalną metodę (inną niż w innych krajach) wzmocnień budynku, które pozwala na wyginanie się budynku podczas trzęsienia ziemi.
pozdro.

Zwracam honor, rzeczywiście tu akurat było trzęsienie ziemi.

Ale to normalne że drapacze chmur kołyszą się, co może powodować nawet złe samopoczucie u osób cierpiących na chorobę lokomocyjną.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem