📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
rozjebało mnie to xdddd
@level1989: Steve Ballmer łumar?
dojebitne w chuj
@up
Chuj mnie obchodzi, że Steve-O kopnął w kalendarz, skoro całe jego życiowe osiągnięcie to robienie uberdrogich pseudokomputerów dla mentalnej etiopii i odcinanie kuponów od całkiem fajnej zabawki jaką jest iPhone...
No ale dalej obgryzajcie jabłka na cześć kolesia, którego sensem życia było dojenie kasy z ludzi.
PS: krótko po Jobsie umarł inny wybitny, Polski inżynier-informatyk. Kto pamięta jego imię?
No ale dalej obgryzajcie jabłka na cześć kolesia, którego sensem życia było dojenie kasy z ludzi.
PS: krótko po Jobsie umarł inny wybitny, Polski inżynier-informatyk. Kto pamięta jego imię?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów