Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:03
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Statystyki - teraz popularne
Wesoły Dziadek
s................a • 2014-03-30, 13:44

Starość nie musi być nudna i wcale, a wcale nie musi przemijać w kolejkach do lekarza.
Można pośmigać gokartem, pobić się z ochroną w klatce z plastikowymi kulkami lub po prostu pójść na ryby (choć wg wielu to nudne;p). Starość to dobry czas na podróżowanie... dlatego warto czasem zdobyć trochę helu i odlecieć razem z naszym domostwem daleeeeko daaaaleeeeko... ale upewnijcie się, że macie wystarczająco dużo balonów!

A wiecie co najlepsze?
Nie ważne co za numer wytniecie... nikt nie chce dzwonić po policję... wystarczy powiedzieć, że wnuczek was odprowadzi do domu.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K................y 2014-03-30, 14:24 27
Dlaczego to ma 0 piw i jest na głównej ?
Zgłoś
Iguor 2014-03-30, 14:28 116
bezczelny chuj, zrzyna z Knoxvilla, jedzie na gotowych patentach, zero kreatywności, stracił u mnie wszystko

przy okazji jestem za wprowadzeniem kutasów obok piw żeby można było oznaczać ciulowe tematy.

Dziękuję dobranoc
Zgłoś
Amnemon 2014-03-30, 14:29 34
Nic swojego, najpierw Remi, teraz Knoxville na szczęście tak chujowo go podrobiłeś, że jesteś jeszcze bardziej żałosny.
Zgłoś
Ghooul 2014-03-30, 14:29 3
jeb** mi to słabą podróbka bad grandpa od jackassów
Zgłoś
deluxe 2014-03-30, 14:29 4
Bo to jegomość Wardęga wrzucił. Zajrzałem na jego profil, cham nikomu jeszcze piwa nie dał.
Zgłoś
TattooedBody 2014-03-30, 14:30 1
Widze ze na sadolu sa wazni i wazniejsi. 9 browarow i na glowna sru. Brawo !
Zgłoś
BmaC 2014-03-30, 14:31 3
jest na głównej bo Wardęga jest ponad prawem. przesadzacie z tym kopiowaniem. a nawet jakby kopiował to robi to nawet nieźle
Zgłoś
iMarcos 2014-03-30, 14:36 13
co wy gadacie, beka jak chuj przecież
Zgłoś
Srasłkasz 2014-03-30, 14:41 3
On coś swojego wymyślił w ogóle?
Zgłoś
chester 2014-03-30, 14:45
Po skończonej akcji jak Cię już zgarniali sam w końcu podciągałeś te gacie, czy jak małe niesforne dziecko byłeś nieposłuszny i musieli Ci pomóc? Bo na filmiku raczej się to tego nie garneli więc ciekawi Mnie jak to wyglądało jak Cie spisywali czy co tam robili.
Zgłoś
hulej95 2014-03-30, 14:46
Tak hujowe że aż śmieszne
Zgłoś
Modrzew88 2014-03-30, 14:47
Z dawaniem piwa poczekam do momentu w którym przestanie kopiować pomysły innych i wymyśli coś swojego. I tak mu nabiłem wyświetlenie na YouTubie, niech stracę. Drugi raz to się tak szybko nie powtórzy.
Zgłoś
BmaC 2014-03-30, 14:54 15
sawardega napisał/a:

Tak myślałem, że będzie dużo "skopiowałeś jackass". Żaden ich numer nie został wykorzystany w tym filmie. Jeśli ktoś śledzi mnie od dawna pamięta jak ponad rok temu pisałem, że zbieram pieniążki na drogą maskę... międzyczasie Jackass wypuścili kinowy film... - ale w sumie co z tego? Ja w końcu zebrałem kasę na maskę i kupiłem. Zrobiłem swoje numery, uważam, że bardzo dobre. Każdy kiedyś będzie dziadkiem/babcią... nie tylko Jackass czy ja ze swoją maską.

to napisał na swoim fb
Zgłoś
cenzurowany 2014-03-30, 15:06 2
wardega pedał, mógł odpuścić momenty w których lata z gołym kutachem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem