📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rozgrzewał opony by mieć lepszą przyczepność.
ale jakis debil w safety car jechał pod prad... :/
ale jakis debil w safety car jechał pod prad... :/
Bardzo ładna sylwetka w locie + pięknie zaakcentowane lądowanie - nie może być inaczej 10.
Test indyjskiego pocisku naprowadzającego .Udany tanio skutecznie
Fejk! Tak długie nagranie i zero klaksonów? Nie możliwe, że to Indie!
Chociaż z drugiej strony jest niebezpieczna sytuacja i klakson mógłby kogoś ostrzec. W takiej sytuacji prawdziwy, wytrawny hindus nie używa klaksonu, tylko bezrefleksyjnie cieszy japę. Trąbi tylko wtedy, gdy nic się nie dzieje, albo kiedy ma ochotę, np.: wyprzedzam, pieszy na chodniku, włączam się do ruchu, "siema stary" skręcam w lewo, jedź szybciej bo mi się spieszy, jestem za zakrętem na nieswoim pasie, zapierdalamy w pięciu na skuterku 50 cm3, srać mi się chce, śmierdzę... I w tego typu sytuacjach.
Chociaż z drugiej strony jest niebezpieczna sytuacja i klakson mógłby kogoś ostrzec. W takiej sytuacji prawdziwy, wytrawny hindus nie używa klaksonu, tylko bezrefleksyjnie cieszy japę. Trąbi tylko wtedy, gdy nic się nie dzieje, albo kiedy ma ochotę, np.: wyprzedzam, pieszy na chodniku, włączam się do ruchu, "siema stary" skręcam w lewo, jedź szybciej bo mi się spieszy, jestem za zakrętem na nieswoim pasie, zapierdalamy w pięciu na skuterku 50 cm3, srać mi się chce, śmierdzę... I w tego typu sytuacjach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów