📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gnuman napisał/a:
Szkoda słów na takie gówno.
Sam jesteś gówno, zamknij dupę i żryj kupę kmiocie
gnuman napisał/a:
A dlaczego piszesz o gościu "kmiocie?" Ma rację twierdząc, że ta hołota to gówno. Przesadził z dobrocią lekko, ponieważ gówno nadaje się doskonale jako nawóz, a to coś co przybyło nie ma nic pozytywnego!
A dwa to: kmiot «człowiek nieobyty, niewykształcony, zwykle pochodzący ze wsi» Więc raczej nie pasuje.....
A dlaczego piszesz o gościu "kmiocie?" Ma rację twierdząc, że ta hołota to gówno. Przesadził z dobrocią lekko, ponieważ gówno nadaje się doskonale jako nawóz, a to coś co przybyło nie ma nic pozytywnego!
A dwa to: kmiot «człowiek nieobyty, niewykształcony, zwykle pochodzący ze wsi» Więc raczej nie pasuje.....
"Auschwitz Birkenau sia la la la" to dobra przyspiewka, zawsze sobie nucę jak pale w piecu, albo wypłacam kasę z jewboxa
Nie wiem co autor tego mixa miał w intencjach - czy hejt na paru zjebów (dźwięk) czy hejt na maszerujące gówno przez wiochę prawdopodobnie gdzieś u helmutów... (video).
Jakość wrzut i komentarzy na sadolu w ostatnich czasach jest na tak niskim poziomie... Zastanawia mnie wiek komentujących i to z jakiego domu pochodzą. Ni to śmieszne ni to smaczne. Zwłaszcza odnosząc się do tematu, który na dotyczy wszystkich bez względu na poglądy. Tematu, który powinien skłaniać do refleksji. Banda debili w internecie nie powinna nas cieszyć i bawić. Ta grupa debili jest nasza wizytówka, gotowa łatka, którą będą przypinac nam inne narody.
gnuman napisał/a:
Jakość wrzut i komentarzy na sadolu w ostatnich czasach jest na tak niskim poziomie... Zastanawia mnie wiek komentujących i to z jakiego domu pochodzą. Ni to śmieszne ni to smaczne. Zwłaszcza odnosząc się do tematu, który na dotyczy wszystkich bez względu na poglądy. Tematu, który powinien skłaniać do refleksji. Banda debili w internecie nie powinna nas cieszyć i bawić. Ta grupa debili jest nasza wizytówka, gotowa łatka, którą będą przypinac nam inne narody.
internet to głównie śmietnik, a ty jeszcze szukasz czegoś bardzo wartościowego na tego typu portalu rozrywkowym, to tak jakbyś po sraniu zajrzał do muszli i spodziewał się ujrzeć bukiet kwiatów.
Potem się dziwują Polacy, że w na świecie mówi się o Auschwitz jako o Polskich obozach...
Jak ci tak śmieszno, to pomysl, ze kazda ta kurwa ma prawo wedlug europy zachodniej na sprowadzenie reszty rodziny, czyli jakies srednio 4-6 osob.... nastepnie mieszkania socjalne, pelna opieka medyczna kazdemu, wyrobienie dokumentow na nasz koszt, na osobe ponad 1000 euro plus darmowa szkola i szkolenia, i tak pare lat p
@Lyck
Mimo to odwoływanie się do nazistów nie jest najlepszym przykładem na rozwiązanie tego problemu.
Mimo to odwoływanie się do nazistów nie jest najlepszym przykładem na rozwiązanie tego problemu.
wilkoala, Najlepszym rozwiązaniem jest napalm.
hehe dobra przeróbka
dobra niech ktoś wrzuci oryginały bo gimby już się wypowiedziały a ktoś pomyśli, że to naprawdę a nie przeróbka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów