📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
..a czemu on w kapoku jezdzi...?
No i to się szanuje, gość spokojnie stoi w korku a nie zapierdala między samochodami.
W niektórych stanach w USA zabroniona jest jazda między samochodami.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
..a czemu on w kapoku jezdzi...?
Możliwe że to ochraniacz na kręgosłup ( lub cała góra zbroi )
@Multigatawny
buahaha, a jakby pojechał dalej miedzy samochodami, to pewnie byś go zwyzywał od motopizd. Ale jak stoi w korku to szacun
Sadisticowa logika.
buahaha, a jakby pojechał dalej miedzy samochodami, to pewnie byś go zwyzywał od motopizd. Ale jak stoi w korku to szacun
Sadisticowa logika.
Multigatawny napisał/a:
No i to się szanuje, gość spokojnie stoi w korku a nie zapierdala między samochodami.
Idioto, gdyby przejechał między samochodami, nawet spokojnie, zmniejszył by obciążenie ruchu ponieważ w obecnej sytuacji korek jest dłuższy o jeden potencjalny samochód.
Gdyby każdy motocyklista tak jechał na każdych światłach, korkach itd. to wyobraź sobie, że jechał byś samochodem nawet co trzecie światła dłużej.
To nie znaczy, że dobrze jak taki motocyklista zapierdala, lecz dobrze jak zrobi to umiejętnie. Ci co zapierdalają dzielą się na tych co już byli na hardzie, będą lub muszą zagrać w totolotka!
@Multigatawny
Przewagą motocykla nad samochodem jest to, że w korku stać nie musi, a i prawo zezwala omijanie innych samochodów na tym samym pasie jeśli się nie poruszają. Sam jak jest miejsce to sobie powoli mijam korki, jakbym miał na Zakopiance stać przy +40C to bym ocipiał.
Przewagą motocykla nad samochodem jest to, że w korku stać nie musi, a i prawo zezwala omijanie innych samochodów na tym samym pasie jeśli się nie poruszają. Sam jak jest miejsce to sobie powoli mijam korki, jakbym miał na Zakopiance stać przy +40C to bym ocipiał.
@Proximat3
Szkoda strzępić klawisze , to zapewne jeden z tych, co jak są kończące się pasy, to jedzie dwoma. Bo szeryf zna lepiej przepisy...
Szkoda strzępić klawisze , to zapewne jeden z tych, co jak są kończące się pasy, to jedzie dwoma. Bo szeryf zna lepiej przepisy...
Multigatawny napisał/a:
to sie nazywa brak sprytu, mozgu i umiejętności radzenia sobie z problemami.
jestem eskpertem socjologicznym:
to na pewno był sadolowiec ponieważ stał w korku mając hulajnoge
gdyby szedł pieszo poboczem też by stał w korku by przypadkiem nie wyprzedzić kogokolwiek
to na pewno był sadolowiec ponieważ stał w korku mając hulajnoge
gdyby szedł pieszo poboczem też by stał w korku by przypadkiem nie wyprzedzić kogokolwiek
czy ja wiem? skoro ma motor to nie widze przeszkody zeby nie zapierdalac miedzy samochodami. Jak stoje w korku autem to zawsze zjezdzam troche zeby bylo miejsce po srodku, wlasnie dla motocyklu. Co mam kurwa zablokowac srodek bo ja tak nie moge to ktos kto moze nie powinien? Myslenie na poziomie psa ogrodnika. Wiadomo ze motocyklem nie powinno sie zapierdalac po linii tylko na pasie ale sa sytuacje wyjatkowe takie jak np korek (wiem ze to wbrew przepisom ale tez wbrew logice i zdrowemu rozsondkowi). To tak jak spierdolic sie w gacie bo przed meskim kiblem byla kolejka.
zapierdalac mam na mysli powoli jechac bo wiadomo ze trzeba myslec jeszcze o grazynach ktore w korku wychodza z auta rozprostowac kosci i pierdnac.
zapierdalac mam na mysli powoli jechac bo wiadomo ze trzeba myslec jeszcze o grazynach ktore w korku wychodza z auta rozprostowac kosci i pierdnac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów