📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w środku są topiące się rapujące murzyny(słychać w tle), a ktoś bezduszny stoi i nagrywa zamiast pomóc i odsunąc klapę, także no... piwo dla operatora
@nowynick
W Twojej wypowiedzi jest błąd, ale już poprawiłem, nie dziękuj
"[...]a ktoś bezduszny stoi i nagrywa zamiast pomóc i DOCISNĄĆ klapę, także no..."
W Twojej wypowiedzi jest błąd, ale już poprawiłem, nie dziękuj
"[...]a ktoś bezduszny stoi i nagrywa zamiast pomóc i DOCISNĄĆ klapę, także no..."
na kilka win by było u mnie już same betonowe
wszystkie drogi prowadzą do Elbląga ŚDS zapraszam na ognisko
wszystkie drogi prowadzą do Elbląga ŚDS zapraszam na ognisko
gustav665 napisał/a:
i tylko taką odpaloną zapałkę tam wrzucić
ale po chuj wrzucać zapałkę do wody?
@czemu próbujesz z ludzi robić kaleki.wyjaśnienie.ścieki i odchody fermentują tworząc metan który jest wybuchowy..tarcer123 żeby ci nogi ujebało.
Przecież napisałem to z przekąsem. A tobie żeby chuj nigdy nie stanął. Bo stuleją już cię podobno pokarało.
Krzysztof.Polej napisał/a:
a krzyks jest rudy
nic tylko dopierdala albo podpierdala rudzielec jak chuj
rudy gniewny
Stare konta masz odblokowane, chce ci się nowe zakładać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów