Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak bym se chciał takie chujstwa oglądać to by se odpalił tiktoka czy inne gówno
Wrzuć cokolwiek, wtedy się odzywaj chłopcze. Na jaki chuj wchodzisz do działu soft? Tu można dać nawet film jak baronturbina całuje ukraka po piętach i wuj ci do tego.
[ Dodano 2024-11-01, 19:01 ]
Wy cyganie halloween dzień po obchodzicie?
A to to nie wiem. Jeśli chcesz poznać obyczaje cyganów to poproś matkę żeby ci namiary na ojca wreszcie dała. I pamiętaj balon -nie pij dziś.
Wrzuć cokolwiek, wtedy się odzywaj chłopcze.
Tobie sie pomylił sadistic z kwejkiem gościu, a poza tym od wrzucania na tym portalu są ludzie co nie mają nic lepszego do roboty w życiu niż sadol
Tobie sie pomylił sadistic z kwejkiem gościu, a poza tym od wrzucania na tym portalu są ludzie co nie mają nic lepszego do roboty w życiu niż sadol
Gościu? Co ty masz za zwroty chłopcze?!
Reszty twojej wypowiedzi nie chce mi się komentować. Nie masz nic lepszego do roboty w życiu niż przeglądać sadola? Hehe
Idź bądź głupi gdzie indziej.
Reszty twojej wypowiedzi nie chce mi się komentować. Nie masz nic lepszego do roboty w życiu niż przeglądać sadola? Hehe
Przecież to ty postujesz jakiś szajs na sadolu, jprdl hahahahaha
Słuchaj to że wy cyganie jesteście mniejszością nie znaczy że możesz Polaków obrażać.
Słuchaj to że wy cyganie jesteście mniejszością nie znaczy że możesz Polaków obrażać.
No coś mu sie w dupie po przewracało właśnie , niech rower ukradnie albo tarota rozłoży, czy co tam cyganie robią
No coś mu sie w dupie po przewracało właśnie , niech rower ukradnie albo tarota rozłoży, czy co tam cyganie robią
Riches jest ukraiński cygs. Mentalie jedzie komuną.
[ Dodano 2024-11-01, 19:37 ]
Przecież to ty postujesz jakiś szajs na sadolu, jprdl hahahahaha
W złych czasach się urodziłeś. Kiedyś tylko rodzina by wiedziała żeś głupi,no ale teraz mamy czasy że jest internet...
Balon. Widzę że znalazłeś nowego chłopaka. Życzę żeby było wam dobrze. Może dzięki temu przestaniesz pić.
W złych czasach się urodziłeś. Kiedyś tylko rodzina by wiedziała żeś głupi,no ale teraz mamy czasy że jest internet...
Chłopie co to ma wspólnego z moją wypowiedzią , jak najebany to do snu
Balon. Widzę że znalazłeś nowego chłopaka. Życzę żeby było wam dobrze. Może dzięki temu przestaniesz pić.
Nie pisz tu więcej chłopczyku, twoje odklejone ukraińskio-cygańskie teorie nikogo nie interesują, ośmieszasz się i budzisz litość.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów