📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Koń wystraszony że tamten chciał go zapakować od tyłu.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Gamera napisał/a:
Nie jestem fachowcem w temacie, ale byłem kiedyś na ranczu w Texasie i tam koleś powtórzył kilka razy, że do konia nigdy nie podchodzi się od tyłu.... już wiem dlaczego
byłes palcem po mapie xD
Gamera napisał/a:
Nie jestem fachowcem w temacie, ale byłem kiedyś na ranczu w Texasie i tam koleś powtórzył kilka razy, że do konia nigdy nie podchodzi się od tyłu.... już wiem dlaczego
A ja nigdy w Teksasie nie bylem, ba, nawet konia z bliska na oczy nie widziałem, tylko przejazdem z okna samochodu, a mimo to od dawna wiem, ze do konia nie podchodzi się od tylu
Chyba za dużo grał w Red Dead Redemption i pomyślał że konik nic mu nie zrobi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów