📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
I że niby o co chodzi?
szukaj.
To pewnie od Komorowskiego, zanim został prezydentem
Materiał dobry, ale co ja kurwa mówiłem o tych nanoczcionkach?!
Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
orto, o ile nie dochodzi do skrajności typu "powiem to rodzicą" może być, ale na internetach, a nie w miejscu publicznym, na publicznym stołku, który zdaje się do czegoś zobowiązuje
Ja pierdolę... To już lepiej bez tej wstęgi... Nie dość, że barwy narodowe tym ośmieszają to jeszcze obrońcom solidnego liścia wypłacają po latach... No kurwa nie wierzę...
ZA PAMIĘĆ O POLSKICH BOHATERACH PIWKO.
Szkoda że tylko na sadolu są osoby, które czczą pamięć bohaterów, bo kurwa NIGDZIE W JEBANYCH MEDIACH CZY INTERNETACH nawet wzmianki o rocznicy ataku szwabów nie było ;(.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Szkoda że tylko na sadolu są osoby, które czczą pamięć bohaterów, bo kurwa NIGDZIE W JEBANYCH MEDIACH CZY INTERNETACH nawet wzmianki o rocznicy ataku szwabów nie było ;(.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów