Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Akceptowane na pewno, ale tylko jako dowód, że ktoś jest jebanym idiotą. A jako poprawne to tylko i wyłącznie w Instytucie Nauki Języka Polskiego, którego siedziba znajduje się chyba w Narnii. Nie ma kurwa czegoś takiego jak Instyt Nauki Języka Polskiego!
Istnieje Instytut Języka Polskiego PAN (Polskiej Akademii Nauk). Jedyna w Polsce placówka naukowo-badawcza zajmująca się badaniem języka polskiego we wszystkich jego aspektach i odmianach. Nawet Wiki wam to powie.
Istnieje Instytut Języka Polskiego PAN (Polskiej Akademii Nauk). Jedyna w Polsce placówka naukowo-badawcza zajmująca się badaniem języka polskiego we wszystkich jego aspektach i odmianach. Nawet Wiki wam to powie.
A czy MSZ to jest to samo co Ministerstwo Rozwiązywania Spraw Zagranicznych. Tak samo Instytut Języka Polskiego, nie jest tym samym, co Instytut Nauki Języka Polskiego.
chrap a poza tym jak chcesz być takim polonistą to forma "tylko i wyłącznie" też jest błędna. Tak to jest, jeden opier... drugiego a sam wie tyle samo...jesteś dla mnie typowym śmiesznym przedstawicielem społeczności ludzi którzy jarają się wytykaniem błędów innym, powodzenia ziomek...
Nie jestem polonistą i też zdarzy mi się jebnąć jakiś błąd, ale jeżeli widzę jak ktoś wypisuje tego typu kocopoły, to ciężko nie wyprowadzić takiej osoby (i tysięcy debili którzy wezmą to za prawdę) z błędu.
A zwrotu tylko i wyłącznie będę nadal używał --> PWKN - Polskie Wydawnictwo Kurwa Naukowe - ostatnie zdanie