18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pro21 2011-03-15, 11:54 6
"o kurwa" kurwa kurwą ale co było dalej
Zgłoś
brylant1412 2011-03-15, 11:58 11
dłonie to ma zjarane na bank..
Zgłoś
Fakerę 2011-03-15, 12:05 1
A gdzie kontynuacja ?? Czyżby na Hardzie ??
Zgłoś
ariel86 2011-03-15, 12:12 18
Chce zobaczyć jego łapy albo to co z nich zostalo
Zgłoś
k................z 2011-03-15, 12:16 5
Po tym wyczynie musi znaleźć sobie dziewczynę albo chłopaka bo łapy to już nie do użytku..
Zgłoś
chrap 2011-03-15, 12:17 4
O kurwa! Ała, ała, ała. Aż mnie to zabolało.

A sceneria nawet podobna, do tej w której ceryfikowany skurwysyn urywający kabel od internetu brał udział.
Zgłoś
base 2011-03-15, 12:42
rękawiczki ma więc trochę to wszystko złagodziło, a jak ma jakieś porządne to nawet żadnego śladu nie będzie
Zgłoś
Mr. Slow Flow 2011-03-15, 12:46
E kurwa, ja bym to widział w ten sposób...jest na samej gorze, nagle jebie na klatę, by po chwili odbić się, jak kauczuk..nie potrafią się dziś bawić
Zgłoś
.................. 2011-03-15, 12:54 1
Pewnie w rączki się troszkę przygrzał.
Zgłoś
raper900 2011-03-15, 13:34 25
Ten to ma z pięć certyfikatów.
Zgłoś
StanleyWhite 2011-03-15, 13:49 3
aż zal, ze piorunochron się nie urwał a ten "hardkor" nie pierdolnął na dół :/ chociaż...teraz będzie mógł swoim dzieciom (o ile je zrobi) pokazywać blizny na rękach i mówić: "patrzcie dzieciaczki jaki wasz tatuś był popierdolony za młodu".

ps. dla informacji, słowa takie jak "weszłem" lub "przyszłem" są juz akceptowane przez Instytut Nauki Języka Polskiego więc jak się do was matka bądź nauczycielka przypierdoli to poinformujcie ja o tym fakcie!
Zgłoś
chrap 2011-03-15, 14:04 81
StanleyWhite napisał/a:

... ps. dla informacji, słowa takie jak "weszłem" lub "przyszłem" są juz akceptowane przez Instytut Nauki Języka Polskiego więc jak się do was matka bądź nauczycielka przypierdoli to poinformujcie ja o tym fakcie!

Akceptowane na pewno, ale tylko jako dowód, że ktoś jest jebanym idiotą. A jako poprawne to tylko i wyłącznie w Instytucie Nauki Języka Polskiego, którego siedziba znajduje się chyba w Narnii. Nie ma kurwa czegoś takiego jak Instyt Nauki Języka Polskiego!
Zgłoś
perun88 2011-03-15, 14:04 19
kurwa, co za idiota wyłącza kamerę jak się akcja zaczyna rozwijać...
Zgłoś
elLosiu 2011-03-15, 14:29
...i coo?? Leży?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem