📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cytat:
podziwiam laskę za stalowe nerwy
Nie za bardzo rozumiem. Przecież każdy weterynarz zna swoich pacjentów i wie czego się po nich spodziewać a dodatkowo doskonale rozumieją mowę ciała zwierząt i jakby wyczuli cokolwiek to wtedy proszą o założenie kagańca i przytrzymanie psa przez właściciela.
Moja pani weterynarz jak widzi moje psy to od razu leci z ręką aby je pogłaskać i dać im przysmak.
Co do psów to tyle razy wałkowałem wam temat, że z każdego psa można zrobić zabójcę.
Te psy to tak jak BMW. Upodobała sobie je pewna grupa ludzi i podoba im się jak pies jest agresywny a potem obrywa się rykoszetem normalnym ludziom którzy chcą silnego, lojalnego i kochającego psa nie robiąc z niego broni do ataku.
Pierdolenie że rasa ostra. Wszystko zależy od tego jak ktoś sobie wychowa psa i go ułoży. Jeżeli w niektórych przypadkach właściciel ma najebane w głowie to co wymagać żeby pies był dobrze wytresowany?
Matka mojej koleżanki ma hodowle dość ostrej rasy-nazw nie kojarzę ale są naprawdę dobrze wychowane.
Lubie duże psy, ale coś takiego jak głupota to problem takich ludzi jak Ty. Masz zwierzaka, słucha się, nieważne jak kochany i jak wiele sztuczek potrafi, to nie jest chomik. To zazwyczaj 30-60 kilogramowy pies któremu może coś odjebać, a zachowania behawioralne i predyspozycje fizyczne powiększają ten problem. Przypominam tylko, że większość psów pasterskich, myśliwskich czy stróżujących, mogą dostać pierdolca tak o i chuja da, że nikt ich nie był, że miały ciepły i rodzinny dom z dziećmi.
Dlatego nigdy nie dałbym dziecku prowadzić na smyczy psa silniejszego niż moja pociecha.
KoniecZartow napisał/a:
ale coś takiego jak głupota to problem takich ludzi jak Ty
Pozdrawiam i szczęśliwego nowego.
z amstaffami czy inną agresywną rasa psów jest tak samo jak z bmw ... przyciąga buraków No ale przecież nie każdy kierowca owej bm'ki to seba bez mózgu tak samo nie każdy amstaff ma właściciela pojeba , który nie może nad nim zapanować Dodatkowo większość ludzi , łapie takiego typu psy z pseudo hodowli ...
tarcer123 napisał/a:
Pierdolenie że rasa ostra. Wszystko zależy od tego jak ktoś sobie wychowa psa i go ułoży. Jeżeli w niektórych przypadkach właściciel ma najebane w głowie to co wymagać żeby pies był dobrze wytresowany?
Matka mojej koleżanki ma hodowle dość ostrej rasy-nazw nie kojarzę ale są naprawdę dobrze wychowane.
Człowieka też można dobrze wychować i nie masz kontroli nad tym jak mu coś może odjebać, tak więc skończ waść pierdolić.
najgorsza "rasa" to kundel i te wszystkie powalone miniaturki... po tych to w ogóle lepiej sie niczego spodziewac bo i tak robią co chcą.
Pierdolenie że stalowe nerwy i inne takie . To czy pies jest agresywny zależy od tego jak go wychowasz . Sam miałem psa niby "agresywnej" rasy , i powiem wam że był jak pluszak . Można go było tulić , brać na ręce , nawet jak dzieciak jakiś ogon zdeptał jak pies jadł zero reakcji . Sam z resztą latał za ludźmi i ich lizał i przymilał żeby głaskali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów