📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przeca te pieseły to cielaki są. No chyba, że są źle prowadzone
Pierdolenie że rasa ostra. Wszystko zależy od tego jak ktoś sobie wychowa psa i go ułoży. Jeżeli w niektórych przypadkach właściciel ma najebane w głowie to co wymagać żeby pies był dobrze wytresowany?
Matka mojej koleżanki ma hodowle dość ostrej rasy-nazw nie kojarzę ale są naprawdę dobrze wychowane.
Matka mojej koleżanki ma hodowle dość ostrej rasy-nazw nie kojarzę ale są naprawdę dobrze wychowane.
Blondyna, wetka ruchanblet!
Ciekawe, który to cykl sterydowy?
Te psy są bardzo mądre i opiekuńcze tylko tak jak pisali inni debile nie powinni się brać za takie zwierzęta bo pies musi wiedzieć, że nie rządzi w stadzie. Ja nie raz mam kontakt u ludzi z jakimiś kundlami śmiesznymi co panują nad właścicielami pies warczy przy jedzeniu, a właściciel się boi śmiech na sali.
Pies dobry ale ma pecha do właścicieli
Requiem dla psu
Co rozumiesz przez dużo miłości? Psy (szczególnie te z charakternych ras) wymagają sporo uwagi, ale przede wszystkim po to, aby wiedziały kto rządzi w stadzie i jaka jest hierarchia. Psy nie myślą jak ludzie. Nie odwdzięczą się gestem za gest. Każdy odchył od raz wytyczonej drogi potraktują jako okazję do wejścia na wyższy poziom w stadzie. Niektóre psy możesz od szczeniaka oduczać żebrania przy stole, a wystarczy jednorazowy przypływ dobroci i cała szkoła zaczyna się od nowa.
A Pani Doktor fajna dupa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów