📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dadar123 napisał/a:
Włącznie z tobą
Jak tak tępa riposta mogła dostać tyle piw. Przecież to jest = z napisaniem "chyba ty".
Kawał huja z tego doktora
swampman napisał/a:
skad wy sie bierzecie? wujek ci wsadzal w dupe kota albo chomika ze tak nie lubisz zwierzat?
Widzę że również wspiales się na wyżyny intelektu. Serze spod napleta
Po co leczyć jak można wziąć nowego?
Ja nawet taśmą nie obowiązuję. Nie opłaca się.
Ja nawet taśmą nie obowiązuję. Nie opłaca się.
pytolsky napisał/a:
biorąc pod uwagę, że z racji nie bycia kotem mogę być tylko tym gazującym a nie gazowanym - owszem
idź popłacz nad bidnym zwierzuntkami dzieciaczku
Kot kotem ale dopuścić mnie na długość ręki do tego łba a będziecie mieć nowy film na hardzie. Co za ludzie... Nie może po prostu pierdolnąć kota raz a dobrze ino tak meczy
Wasze komentarze świetnie obrazują jak wielu z was pochodzi z zaściankowych, homogenicznych społeczności z wiosek zabitych dechami. Podkarpacie, Podlasie i inne białoruskie tereny. Ogólnie podludzie.
pytolsky napisał/a:
Już się tam nie zesrajcie
liczebność wielbicieli małych słodkich kotków to idealny przykład obrazujący fakt, że sadol się stoczył
Naaah, po prostu ty jestes skurwiony i tyle
By tak skurwysyn zdechł...
Trzeba było się zatrudnić w zamiataniu ulic a nie znęcać się nad zwierzętami.
Trzeba było się zatrudnić w zamiataniu ulic a nie znęcać się nad zwierzętami.
powtarzam się, kot ugotowany smakuje jak królik i tylko do tego się sierściuch nadaje howgh
BezSerca napisał/a:
By tak skurwysyn zdechł...
tez tak mysle ale uderzenie bylo zbyt slabe by zdechl...
Dorik napisał/a:
oho przybyli magiczni obrońcy praw zwierząt. Idźcie ruchać kozy a nie na sadola włazicie
Ciebie kurwo ruchac frajerzy jebany
pytolsky napisał/a:
Koty powinno się gazować, a nie leczyć
przepraszam ale niestety moge postawic tylko 1 piwko za ten komentarz
swampman napisał/a:
skad wy sie bierzecie? wujek ci wsadzal w dupe kota albo chomika ze tak nie lubisz zwierzat?
Dziecko... czy ty wiesz na jakim portalu się znajdujesz? "Sadistic"! A nie portal miłośników zwierząt!
dadar123 napisał/a:
Włącznie z tobą
Wracaj na tik toka bo to nie jest portal miłośników zwierząt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów