Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziecko... czy ty wiesz na jakim portalu się znajdujesz? "Sadistic"! A nie portal miłośników zwierząt!
Wracaj na tik toka bo to nie jest portal miłośników zwierząt
jestes zwyklym parchem z jakiejs pipidowy... i widac ze nie wiesz nic o sadolu.
mozna tu pierdolic wiele na rozne tematy ale chocbys sie paziu zesral pewne rzeczy sa tutaj swietoscia a miedzy innymi zwierzeta. (moze oprocz pojebanych pitbulli z pojebanymi wlascicielami)
Nie ma bardziej pojebanych ludzi niz kociarze, Hitler kochal koty bardziej niz Zydow.
Czy potrzeba wiecej dowodow na to, ze sadol jest pelen chorych pojebow, niz fakt ze ponad 50% komentujacych ten filmik lubi koty?
Nie ma bardziej pojebanych ludzi niz kociarze, Hitler kochal koty bardziej niz Zydow.
Dokładnie, ja rozumiem, że kobiety lubią "słodkie zwierzaczki" - tak sobie kompensują niespełnione instynkty macierzyńskie, na pewno każdy ma wśród znajomych takie, ale jeśli facet zdradza takie zboczenia to albo jest pizdą albo zwichrowanym pojebem i nie chodzi o to, że nie można się do zwierzaka przywiązać, bo można, ale kurwa zwierzę to zwierzę - jak dostanie kopa a jak trzeba to kulę w łeb - to nic się nie dzieje, świat się kręci dalej, babie czy gówniakowi kupujesz innego, albo nie i chuj.
Za co on temu kotu gonga w łeb sprzedał?
Chciał go ogłuszyć
a takich jak ty wieszać, powoli, tak żeby nie przerwać rdzenia kręgowego, a i do tego na łańcuchu, żebyś się męczył je8any debilu.
Oby ci ojca zabili, a matke wyruchało stado murzynów, a jak masz rodzenstwo to zeby zgineli w wypadku, i oby był z tego materiał na sadola
Ty wiesz wogóle co piszesz?
By tak skurwysyn zdechł...
Trzeba było się zatrudnić w zamiataniu ulic a nie znęcać się nad zwierzętami.
Też mam nadzieję że ten skurwysynski kot zdechł
jestes zwyklym parchem z jakiejs pipidowy... i widac ze nie wiesz nic o sadolu.
mozna tu pierdolic wiele na rozne tematy ale chocbys sie paziu zesral pewne rzeczy sa tutaj swietoscia a miedzy innymi zwierzeta. (moze oprocz pojebanych pitbulli z pojebanymi wlascicielami)
Zwierzęta świętością na sadolu... Skończ z z tymi krotochwilami zanim mi zajady popękają... Nie masz ciekawszych sposobów na spędzanie wakacji?
Koty powinno się gazować, a nie leczyć
Zupełnie tak jak powinni zrobić z twoją starą psi wytrysku, który spierdolił z dupy twojego starego. Że jakieś chore ścierwo wydaliło takie gówno na świat i jeszcze go nikt w kiblu nie spuścił. Tak, to o tobie mowa śmieciu.
Dokładnie, ja rozumiem, że kobiety lubią "słodkie zwierzaczki" - tak sobie kompensują niespełnione instynkty macierzyńskie, na pewno każdy ma wśród znajomych takie, ale jeśli facet zdradza takie zboczenia to albo jest pizdą albo zwichrowanym pojebem i nie chodzi o to, że nie można się do zwierzaka przywiązać, bo można, ale kurwa zwierzę to zwierzę - jak dostanie kopa a jak trzeba to kulę w łeb - to nic się nie dzieje, świat się kręci dalej, babie czy gówniakowi kupujesz innego, albo nie i chuj.
Ale jesteś tępym bucem... Ale za to jaki męski kryptopedał z ciebie wyszedł... I to pewnie nie raz i nie dwa Buahahahaha
Ale jesteś tępym bucem... Ale za to jaki męski kryptopedał z ciebie wyszedł... I to pewnie nie raz i nie dwa Buahahahaha
No już dobrze, pogłaszcz swojego wszarza lepiej ci będzie na chwilę. Opierdoliłeś już gałę swojemu kundlowi ? Jeśli nie to zrób to zaraz, niech ma chociaż tyle radości z życia na jakie go skazałeś trzymając w zbyt małym mieszkaniu tylko i wyłącznie dla egoistycznego zaspokojenia swojej samotności czy tam kurwa kompensacji innych braków w twoim życiu.
Koty powinno się gazować, a nie leczyć
Kup sobie dom z ogrodem pierdolony biedaku to zmienisz zdanie co do kotów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów