📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ponoć po tym jak zbadał cipkę Karen przepisał jej środki na świeżosć oddechu futrzaka.
@up co ty pierdolisz?
LEGIA TO STARA KURWA !
Za loga drużyn(jeszcze takiej) nie ma piwa.
@MareKSG, LuckyNumber, juby0001
Ojjj boli pupa, że Legia Puchar Polski zdobyła (ruchając Wasze drużyny) i pewnie zdobędzie Mistrza też.
Już, już, ciiii, możecie iść wypłakać żale w ramię tatusia.
Ojjj boli pupa, że Legia Puchar Polski zdobyła (ruchając Wasze drużyny) i pewnie zdobędzie Mistrza też.
Już, już, ciiii, możecie iść wypłakać żale w ramię tatusia.
czy film jest K*urwa o Legii, czy jakim innych ch*jowym polskim klubie piłkarskim? ... nie! więc przestańcie się kłócić czyj bóg ma większego kutasa i wystosujcie cokolwiek w kierunku filmu...
czytał Morgan Freeman
czytał Morgan Freeman
hue hue ...prawie śmiechłem
"Herb Legii działa na przeciwników jak płachta na byka" - Kelner
O chuj chodzi z tym komenatrzem o legii? Gdzie tu jest cos o legi? Kurwa!
@ up - Jakbyś był trochę bardziej spostrzegawczy to zobaczyłbyś avek autora filmiku.
Warszawska Legia jebaną kurwą jest. Niezależnie co udało się jej zdobyć w tym sezonie sram na nią żywym gównem. Niech Lech wydrze im tego mistrza, bo warszawskie (nieprzypadkowo z małej) kurwy cieszą się już na trzy kolejki przed końcem sezonu.
Warszawska Legia jebaną kurwą jest. Niezależnie co udało się jej zdobyć w tym sezonie sram na nią żywym gównem. Niech Lech wydrze im tego mistrza, bo warszawskie (nieprzypadkowo z małej) kurwy cieszą się już na trzy kolejki przed końcem sezonu.
luxik1988 napisał/a:
@ up - Jakbyś był trochę bardziej spostrzegawczy to zobaczyłbyś avek autora filmiku.
Masz kompleks Warszawy czy jak? Może pochodzisz z Pszczyny?
A to, że sracie się o mój avatar dowodzi tylko temu, iż na tym portalu 3/4 użytkowników to jebana gimbaza.
Pozdrawiam
Mieszek_Kiler napisał/a:
Masz kompleks Warszawy czy jak? Może pochodzisz z Pszczyny?
A to, że sracie się o mój avatar dowodzi tylko temu, iż na tym portalu 3/4 użytkowników to jebana gimbaza.
Pozdrawiam
Jak dla mnie używanie słowa "gimbaza" świadczy właśnie o tym, że jesteś właśnie na poziomie gimnazjum.
Legła warszaffka: korupcja, przekręty, pseudopatrioci i pseudo antykomuniści, którzy właśnie kibicują i utożsamiają się z komunistycznym klubem tyle w temacie. Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów