18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
~Velture 2022-12-19, 17:44 5
Skrajna nieodpowiedzialność... petarda na stacji benzynowej...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
p47 2022-12-19, 18:39 1
Ale na końcu chyba policaje przyjechali słychać syreny.
Zgłoś
dance4life 2022-12-19, 19:13
~VeIture napisał/a:

Skrajna nieodpowiedzialność... petarda na stacji benzynowej...

To miala byc sztuczka magiczka = "znikam w dymie"
Zgłoś
Alonso 2022-12-19, 19:45 3
Na całym świecie BMW to marka ulubiona przez bandytów. Skąd się to bierze się pytam???
Zgłoś
Duczki1234 2022-12-19, 19:55 1
Szklanka denaturatu dla operatora kamery ...

- Niech zdechnie wszystko co kocha
Zgłoś
Seligos 2022-12-19, 19:57
Prawdziwi fachowcy
Zgłoś
smc 2022-12-19, 20:32
Chińscy dresiarze
Zgłoś
gen1r2 2022-12-19, 20:58 2
ale dla kamerzysty to duże piwo
Zgłoś
7wporzondku 2022-12-20, 1:24
Operator kamery z dyplomem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów