📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Połknął swoje rzygi
Ten koleś ma naprawdę dziwną reakcję w obliczu strachu (teoretycznej śmierci). Wyobraźcie sobie że jesteście w spadającym samolocie z takim gościem
ja cały czas na babę patrzę kiedy się zrzyga a tu nic, i jeszcze raz musiałem się skupić i obejrzeć żeby zrozumieć, następnym razem muszę sobie zaspojlerować w komentach bo strata czasu
hahaha !! myślał że złapie go za rękę a tu huja
Prawdziwy mężczyzna XXI wieku. Feministki dopięły swego. Tylko że to kobiety miały być równe mężczyznom, a okazalo się, że ci stali się po prostu zwykłymi cipami.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów