📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up patrząc na Twój nick jestem skłonny w to uwierzyć. Na pewno tam byłeś
Tak jest jak weźmiesz w rękę żarówkę lub np. wtyczkę od miksera/odkurzacza i chwycisz fazę to zadziała i co najlepsze nie porazi cie , my na stacji mamy nawet takie zabezpieczenie żeby nas nie pogilgło . Polecam w 100% można zaimponować lasce czy kolegom .
Sprawdzone !
Sprawdzone !
@up, Serio uważasz, że ktoś jest aż tak głupi?
Chociaż w sumie... Te wszystkie materiały tutaj... Dobra, nie było pytania
Chociaż w sumie... Te wszystkie materiały tutaj... Dobra, nie było pytania
ciekawe jak to zrobił
Poważnie ten temat bardziej zasługiwał na główną zamiast pomocy dzieciakom typu wcześniak z nowotworami oczu?
Poważnie?
I tak, jestem pamiętliwy.
Poważnie?
Ostatnio kupiłem taką żarówkę u chińczyka i byłem ciekaw czy zadziała w ten sposób
Avalanger napisał/a:
Poważnie ten temat bardziej zasługiwał na główną zamiast pomocy dzieciakom typu wcześniak z nowotworami oczu?
Poważnie?
tak bo to kurwa jest sadistic do chuja a nie forum caritasu!
I niech piekło pochłonie dzieciaki typu wcześniak z nowotworami oczu. Z innymi nowotworami, typu Avalanger też.
Skurwysyny. Oparzyłem sobie dupsko gorącą żarówka i jeszcze mnie pierdolnęło. Fejk.
Dawer17pl napisał/a:
Tak jest jak weźmiesz w rękę żarówkę lub np. wtyczkę od miksera/odkurzacza i chwycisz fazę to zadziała i co najlepsze nie porazi cie , my na stacji mamy nawet takie zabezpieczenie żeby nas nie pogilgło . Polecam w 100% można zaimponować lasce czy kolegom .
Sprawdzone !
Nie jestem pewien, ale chyba popełniłeś jakieś wykroczenie/przestępstwo. Wystarczy, że jakiś dzieciak to przeczyta i spróbuje, to będziesz miał przejebane.
KrisCFC napisał/a:
Nie jestem pewien, ale chyba popełniłeś jakieś wykroczenie/przestępstwo. Wystarczy, że jakiś dzieciak to przeczyta i spróbuje, to będziesz miał przejebane.
Za to że ktoś jest debilem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów