📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
No kurwa Pener, właśnie jadłem śniadanie!
Ja pierdole, ale to chore
Jak bardzo trzeba się naćpać i przede wszystkim czym żeby coś tak popierdolonego wymyślić? No psychiatryk oddział zamknięty przy tym nie ma startu.
Ma ktoś link do całego występu ?
@muszek25
W/g mnie, to swobodne interpretacja pracy w fabryce.
Kulawe społeczeństwo wyczekuje końca zmiany, jęcząc, że praca chujowa. W końcu jaki s chuj ogłasza koniec zmiany.
Grający ślepiec to oczywiście majster, który gwiżdże na wszystko i ma wszystko w dupsku.
W/g mnie, to swobodne interpretacja pracy w fabryce.
Kulawe społeczeństwo wyczekuje końca zmiany, jęcząc, że praca chujowa. W końcu jaki s chuj ogłasza koniec zmiany.
Grający ślepiec to oczywiście majster, który gwiżdże na wszystko i ma wszystko w dupsku.
Gdyby ludzie na takie coś nie chodzili, to by "artyści" nie wymyślali takiego badziewia. Tak samo jak z bazgrołami za 50 milionów dolarów, artyści bawią się jak dzieci w fabryce farby, a głupi bogaci ludzie łykają to jak doświadczona prostytutka.
Szkoda, że czasy, w których sztuką była Mona Lisa czy rzeźby Michała Anioła minęły. Teraz w szkołach uczą interpretować wiesze pokroju:
Muzo-natchniuzo
tak ci końcówkuję
z niepisaniowości
natreść
mi
ości i uzo
I to ma być wiersz? Gdzie średniówka i cała reszta tego gówna, która sprawia, że z przyjemnością czytało się Mickiewicza nawet go nie lubiąc? Lepsze rzeczy czytam na kiblu biorąc do ręki butelkę szamponu, bo mi się nudzi.
Szkoda, że czasy, w których sztuką była Mona Lisa czy rzeźby Michała Anioła minęły. Teraz w szkołach uczą interpretować wiesze pokroju:
Muzo-natchniuzo
tak ci końcówkuję
z niepisaniowości
natreść
mi
ości i uzo
I to ma być wiersz? Gdzie średniówka i cała reszta tego gówna, która sprawia, że z przyjemnością czytało się Mickiewicza nawet go nie lubiąc? Lepsze rzeczy czytam na kiblu biorąc do ręki butelkę szamponu, bo mi się nudzi.
Chuja się znacie. Właśnie to jest prawdziwa sztuka. Zero komercji i zakłamania. Czysty przekaz!!!
Wie ktoś może, o co w tym gównie chodziło??
Wie ktoś może, o co w tym gównie chodziło??
@chybeck
to tak samo jak z tymi żałobami. jak kaczora skosiła brzoza to ludzie się prześcigali w słowach i czynach żeby pokazać swój żal... banda debili
to tak samo jak z tymi żałobami. jak kaczora skosiła brzoza to ludzie się prześcigali w słowach i czynach żeby pokazać swój żal... banda debili
co za debilizm.. niech ktoś mi powie, że się nie znam bo tego nie potrafię docenić do zajebię i jego mózgiem namaluję kutasa na ścianie i potem będę sprzedawać każdą cegiełkę za miliard bo to kurwa wielka sztuka.. idioci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów