Wzmożone opady dają sposobność do takiej oto zabawy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ciąg dalszy na hardzie jak rozpierdala sobie łeb o skałę? Poproszę linka
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Ten z kajakiem rozkurwił system xD
Siadam sobie przed kompem i odpalam Sadistic.pl
Widzę temat z różowymi kucykami + tęczową pedalską flagę... i to kurhrwa na głównej !!!
ja jebę właśnie rzuciłem "Kuhwą" !!
.. o ja pie**ole właśnie powiedziałem "ja jebe"
.... a ch*j z tym i tak mam na to wyj***ne
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Widzę temat z różowymi kucykami + tęczową pedalską flagę... i to kurhrwa na głównej !!!
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
@up a i tak pewnie gówna z tego ma
przeczytałem obrzezana rzeka
Kurwa boję się takich wezbranych rzek jak sam skurwysyn - no i nie bez powodu. Jak coś Cię takiego porwie to się widzimy na hardzie.
czekałem cały filmik by jakiegoś, zerwany most "uderzył" (łąnlodreip)
cerastes napisał/a:
Siadam sobie przed kompem i odpalam Sadistic.pl
wyjdz z domu bo troche cie oderwalo..
brylant1412 napisał/a:
Meretrix-za to ty na desce klozetowej siedzisz pół zycia
Po czym to niby wnioskujesz? Akurat wiele sportów uprawiam, uprawiałem i to jest akurat chujowy sport, jedziesz kilka razy w wakacje szukać fali, zdarzą się jakieś fajne przez jeden czy dwa dni z dwutygodniowego pobytu, za duża zależność od pogody, mam to samo z windsurfingiem, jak jest wiatr to jest frajda ale trzeba mieć szczęście aby był. Z surfingiem jest podobnie jak z deskorolką, kilku ludzi na Ziemi potrafi dobrze jeździć, pływać, wychodzą im tricki a ludzie jeżdżą kilkanaście lat, idą w każdej wolnej chwili na skate park i im raz na 3 próby jakiś grind czy flip się uda... żałosne, zajebisty jest snowboard, warunki są zawsze, tricki dość proste ale widowiskowe i sprawiają przyjemność, co roku można się uczyć czegoś nowego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów